2011-03-31
 15:25:57

I am you´re destiny!

Inte bästa humöret jag varit på! :/ Kanske är det bra inför matchen, kanske inte alls.. Hoppas bara jag gör av med all ilska där, så ingen annan behöver ta smällen! Joo, jag är riktigt taggad på att spela, så ur vägen Söderköping!
2011-03-31
 01:07:09

This is how I love, to live my life!

Nope, inte en gnutta trötthet har yttrat sig, suck! Jag som måste sooooooova!! Förstår inte hur jag orkar. Sover i genomsnitt 4-5 timmar/natt. Förr behövde jag sova minst 8timmar/natt och var ändå trött om dagarna. Vad hände med skönhetssömnen? Jag kommer se ut som en zoombie snart om det får fortsätta såhär. Värre än vanligt med andra ord! :P Nee, skärpning nu! Nu SKA jag verkligen gå och lägga mig. Är ensam inatt.. ingen väckarklocka hemma.. men vad gör väl det? Är ju faktiskt (tro det eller ej) ledig imorgon! :)
2011-03-31
 00:04:26

I have the force in me, I am the fuel to set you free!

Hemma från O´learys! :) Slutade 22.00, men stannade kvar och var social med Linn&Lindy till stängning.. Nu är det midnatt och dags att sova kanske?! Varit igång och jobbat sen 07.00 imorse, en lång dag. Men vad gör väl det, vem vill vara hemma? På tal om det så har jag ev. en lägenhet på gång.. som självaste chefen fixat! Ska åka och titta på den imorn är det tänkt. Lite sliten gör ju ingenting, det går alltid att fixa. Bara den inte är för liten och fööör sliten ;) Jag vill inte renovera i evigheter. Men det får vi se, om inte så är det ju faktiskt bara fyra veckor kvar tills jag får tillgång till den andra. Jag har ju klarat mig i fem veckor hittills, så vad gör väl några veckor till. Nu väntar sängen.. måste sova ordentligt inatt så jag är taggad för handbollsmatch imorgon! Då vi ska krossa Ramunder!! :D



2011-03-30
 11:57:02

A flood of anger for old times!

2011-03-29
 23:19:21

Det krävs så lite för att få tillbaka motivationen, det gäller bara att hitta det där lilla!

Hemma från en riktigt bra handbollsträning! :) skönt att för en gångs skull få känna att det gått bra på en träning. Varit lite dåligt med det på sistone.. Alla var taggade och det var fullt ös träningen igenom. Mera sånt! Nu är ju säsongen visserligen slut. En sista match på Torsdag, vilken jag hoppas kommer sluta lika bra som den här träningen gjorde. Sen är det bara att hålla igång, för jag är sjukt taggad för beachhandboll i sommar!! Mer löpning ska det bli.. Och inga brutna fingrar det här året ;) Har krupit ner i sängen nu. Jobbar 7-22 imorn, så det kommer bli en lång dag. Sov gott mina vänner :)
2011-03-29
 11:00:32

I have no options, ´cause I have failed ..

Jag kan förstå vad folk menar med att de är osynliga. Man väljer ofta vad man vill se. Jag önskar att någon kunde välja de här "osynliga" människorna. För visst finns det väl folk som bryr sig? Någon måste bry sig om. I mitt fall ber jag om ursäkt, och jag önskar att jag hade sett det från början. Att jag riktat min uppmärksamhet mot er som ser och inte mot er som jag så gärna ville att ni skulle se. Ni såg för stunden, nu blundar ni för evigt. Se mig, och jag ser tillbaka. Hädanefter är det ett löfte! ♥
2011-03-29
 10:40:02

I´m standing on my own two feet!!

2011-03-24
 21:43:10

Ni tycker jag lyser upp er dag.. Det är ni som får mig att lysa!

"Du är vacker, vet du om det?"
"Du är alltid så pigg och glad"
"Vad roligt att det är du som kommer"
"Du är en frisk fläkt, du livar upp min dag"

Kan man bli gladare? Tänk att några ord kan betyda och göra så mycket. Inte undra på att jag trivs på jobbet när man får höra sånt här. Då vill man åka och jobba. Sen finns det väl mer eller mindre sämre dagar, men så är det väl alltid. Tänk om jag också kunde lära mig att berömma folk och ge dem lite positiva kommentarer ibland.. Det är värt så mycket mer än man tror!!
2011-03-24
 18:31:47

When my world is falling apart ..

Sitter på jobbet (suprise?) .. en lugn kväll förövrigt, ganska skönt :) Imorgon väntar mitt längsta jobbpass någonsin. 07.00-02.30. Men det ska bli roligt. Kul att kunna kombinera två jobb. Folk ser fram emot helg och ledighet, jag ser fram emot mer jobb. Begravningen är imorgon med, så skönt att få jobba så jag får annat att tänka på.

Nu har jag ätit upp min mat, så..  back to work!
2011-03-24
 10:50:16

you can´t get a preview!!

2011-03-24
 06:50:10

Mihmet Credo!

Vaknar, trött och grinig, av en Erika som pigg och allert frågar om jag vill äta frukost med henne.. Klockan är sex! Klockan är vad? :O Japp! Men bara gå upp och trycka i sig något till frukost. För övrigt så ingår det inte i de normala morgonrutinerna att varken gå upp tidigt (plågsamt tidigt ska tilläggas) eller äta något som kallas frukost, vilket jag knappt hört talas om.. hm.. Så nu har jag ätit och piggnat till.. och människan gör vad? Jo, hon går och lägger sig igen! Japp! Men vad gör jag nu då.. en löprunda kanske när jag ändå är uppe på benen? :)
2011-03-23
 12:21:23

King of the sky!

2011-03-23
 12:11:46

Where´s my shield?

Var tog alla bra idrottsprestationer vägen? Jag antar att jag kan skylla på åldern? Om jag bara kunde bestämma mig för att lägga fokus på något istället för att fjanta runt över allt =/ Handbollen går sådär. Vet inte ens var jag vill spela.. dansen har jag tappat helt. Undrar om det är värt att lägga ner tid på att hitta nån snubbe som faktiskt kan dansa? Eller om det är mer värt att satsa på nån dans som inte kräver en partner. Är jag för kräsen helt enkelt? Ligger nåt i det, jag vill ha allt eller inget. Suck. Och jag är alldeles för gammal för att börja med något nytt och faktiskt prestera, då blir det samma sak igen. Så dans eller handboll, time to make up you´re mind! Orientering är ju faktiskt inte så tokigt heller, det var jag ju faktiskt ganska duktig på när jag tävlade, det kanske kan vara något?

Något måste jag göra i alla fall, blir tokig av att sitta still. Jobba fungerar ju alltid ;) Men jag måste träna, och ska jag träna ska det vara roligt! Kräsen? Nej då!
2011-03-21
 11:25:10

Summer, yes please!

Halva jobbdagen avklarad. Jobbat 9 dagar i rad nu, så jag ser mycket fram emot ledigheten imorgon. Det känns lite som Fredag idag :) Åtminstone på bättre humör än igår och sov lite inatt iaf! Men var är solen? :( Jag vill ha vår nu, fruktansvärt trött på vintern. Ge mig sol och värme. För att strö lite salt i såret så åker min kollega till Aruba nästa vecka, vilket sklle bli sååå skönt. Men tack då, ha en trevlig resa. Nu blev jag med sugen på att åka iväg. Sofia erbjöd Turkiet, det kanske inte är någon dålig idé trots allt?

2011-03-21
 00:04:47

REM - var tog du vägen?

Hur gick det med att åka raka vägen hem från jobbet och sova? Sådär måste jag säga. Kan man verkligen vara FÖR trött? Jag börjar fundera starkt på det. Jag borde inte orka. Jag måste ha några dolda superhjälte-krafter! ;) Jaa, så är det nog!



Krya på dig mammi, jag tänker på dig!
2011-03-20
 05:05:18

Det handlar om att ge och ta ..

Kände på mig när jag vaknade imorse att det här skulle bli en lång dag! Vaknade alldeles för sent. Stressade iväg till jobbet. Jobbade på fram till fem, ett lugnt och toppenbra pass :) Åkte vidare hem till Nina för att äta gott och socialisera. Jobbet ringde tillbaka mig, då det var Irländsk afton, men massor (och då menar jag verkligen massor) med folk. Så fick köra ett pass från åtta till halv tre med. Åkte direkt in till stan för att skjutsa på puckon (eller hur var det nu Sofia, haha). Nu är jag äntligen hemma. Klockan är fem och jag ska upp och jobba igen om sex timmar, puh! Slarvat ordentligt med mat och sömn det senaste dygnet. Så ska försöka mig på några timmars sömn nu. Godnatt, eller ska jag säga God Morgon?
2011-03-19
 02:28:01

I was born this way!

Malin Westman, 19880708

En människa som älskar förändringar. Du är beredd att kasta dig in i nya saker och gör det med stor entusiasm. Att ha förutfattade meningar om andra försöker du undvika, istället försöker du se det positiva i alla du möter.

Du har ett stort behov av att känna dig fri. Du har en mångsidighet som de flesta saknar och tar för det mesta livet med en klackspark. Ditt goda humör och snabbtänkta intellekt motiverar ofta andra människor och detta medverkar till att du många gånger står i centrum när du träffar dina vänner. Du avskyr bråk och gräl och för att lösa en konflikt föredrar du att diskutera. Dessutom utstrålar du en sexuell dragningskraft.

Brist på tålamod kan ligga dig till last och om du inte känner dig tillfreds med dig själv kan du lättare än andra börja missbruka sex och droger.

Du är balanserad, harmonisk och gillar ordning och reda. Du är trygg och ärlig och har du familj prioriterar du den framför allt annat. För den är du beredd att göra vad som krävs. Du är populär och folk dras till dig som du vore en magnet, det beror väl kanske på att du är så attraktiv. Du är sensuell och en riktig romantiker som älskar allt vackert.

Du kan ibland verka konflikträdd och trångsynt eftersom du liksom vägrar att inse att något är fel. Detta märks särskilt när det gäller familjelivet för du vill in i det sista allt ska vara lika bra som det alltid har varit.

Du har lätt för att skaffa en partner men du väljer med omsorg och ser mer till de inre kvalitéerna än till ett tilldragande yttre. I ett förhållande är du väldigt omtänksam men har kanske en tendens att ge alltför mycket av dig själv.

2011-03-19
 01:43:56

Fight to stay alive, for ever carry on!



Min favoritlåt för många år sedan. Lika bra då som nu :)
2011-03-19
 01:34:34

Du är ansvarig för din egen lycka..

Ibland är det skönt att bara skriva ner vad man känner för stunden. Har många gånger raderat påbörjade inlägg. Kanske är det bra, kanske är det dåligt. Ikväll åkte ytterligare ett inlägg i sopen. Men jag tror det är bra med frustration, åtminstone i måttlig mängd.

Har förövrigt haft en riktigt bra Fredag. Jobbat på O´learys, vilket gick (enligt mig iaf, hehe) bättre än förväntat :) Imorgon är det på´t igen ;) men nu vet jag åtminstone vad jag ska göra. Ikväll var jag på bio med Johan. Hur många lingon fínns det i världen? Riktigt bra film. Och en riktigt trevlig kväll :) En bra start på helgen helt enkelt! Hoppas den fortsätter så.
2011-03-17
 16:45:09

Ibland är det bra med förändring!

Färgat håret!! :D Liiite mörkare och liiite snyggare ;) haha. Idag är jag på gott humör. Förändring är aldrig fel, behövde lite nytt. Tatuering/Piercing fungerar inte längre. Så vad gör man? Älskar att vara spontan och impulsiv. Härligt att en del av mig är tillbaka i alla fall. Dags för att plågas lite, 4 timmars work out, oh yes!
2011-03-17
 15:41:26

There´s a time for everything!



Alla är vi barnsliga ibland, inte sant? ;)
2011-03-17
 00:33:37

You are perfect to me!

Jobbat på O'learys ikväll, precis hemkommen. Krypit ner i sängen nu. Behöver verkligen sova. Även fast jag sovit bort hela förmiddagen idag så är det kämpigt att tänka på att jag ska upp och jobba igen om fem timmar. Men efter imorgon väntar en trevlig helg. En jobbhelg, men den kommer bli toppen ändå. Jag känner det på mig och det är välbehövligt. Sov gott nu, det tänker i alla fall jag göra! :)
2011-03-15
 23:02:10

Why are you trying so hard to fit in, when you´re bourned to stand out?

Jag borde nog sova men jag är inte mig lik
Grannarna här under spelar ganska hög musik
Jag hör inga ord men jag kan tyda den ändå
Sången handlar om en flicka som ingen förstår sig på

Flickan hon känner sig ensam ibland
Hon drömmer om att resa till spännande land
Hennes ögon berättar en hemlighet
Men gåtans svar är det ingen alls som vet

Flickan i sången är som ett barn
Känner sig fången i en billig roman
Men genom muren kan ingen nå
Hon är flickan ovanpå

Jag ligger kvar i sängen fastän klockan är tolv
Jag tänker på sången jag hörde genom mitt golv
Raderna om flickan som någon sjöng
Allt det där någon skrev finns etsat i min dröm

Flickan hon säger jag är ingenting
Alla gamla tankar bara snurrar omkring
Och jag vill aldrig älska nån så djupt igen
Ger man av sig själv blir man bara alltid bränd

Flickan i sången är som ett barn
Känner sig fången i en billig roman
Men genom muren kan ingen nå
Hon är flickan ovanpå

Flickan i sången hon är som ett barn
Känner sig fången i en billig roman
Men genom muren kan ingen nå
Hon är flickan ovanpå
2011-03-15
 21:48:37

You stuck with me, I´m stuck with you, Lets find something to do!

Kvällen blev lite bättre i alla fall. Tänk vad lite sällskap kan göra. Powernap och glass med varma hallon var inte helt fel det heller ;) Mamma skrev precis.. en barndomsvän är väldigt dålig och inte långt ifrån att ge upp :/ hm. Det finns gränser för hur mycket man orkar ta på en gång. Något speciellt, eller varför sker alla dödsfall inom en särskild period? Men livet går vidare. Positiva tankar nu. Jag vill ha sommar och sol, det kan åtminstone sprida lite glädje! Jag saknar den där glada, sprudlande och stämningshöjande tjejen. Jag saknar mig(?)


2011-03-15
 16:59:07

you know what it´s like, when paradise is blind!

Tråkdag. Många trista dagar på senaste tiden, men kanske inte så konstigt med tanke på allt som hänt. Tanken var att jag skulle jobbat 14-timmars idag, men jag gav upp (eller min mage rättare sagt) efter 7timmar. Erika bjöd mig och Elin på en god lunch innan hon for iväg till jobbet! Tack Erika förresten, tror jag glämde säga det =) .. ska ta mig en powernap nu för att fördriva tiden och glömma min dumma mage!!
2011-03-15
 16:44:47

...

I wonder if I
Ever cross your mind
For me it happens all the time.

2011-03-14
 17:50:25

No rooms here for your screams ..

2011-03-14
 10:47:28

Varför försöka vara en i mängden, när du är född unik?

Jobbar för fullt:) hade gåvarv imorse, blev avsläppt i viggestorp. Skulle bli hämtat, men när jag ändå höll på så tyckte jag att en promenad tillbaka kunde vara skönt, hehe. Så nu har jag fått mig en rejäl promenad, vilket är hur skönt som helst. Missade träningen igår, så bäst att passa på att röra på sig medans man kan!
2011-03-13
 23:13:21

No one ever get´s tired of loving..



Bur everyone get´s tired of waiting,
assuming, hearing promises,
saying sorry and
all the hurting.
2011-03-13
 23:05:49

Det sägs att vinden kan blåsa askan till liv igen.

Satt just och skrev ett inlägg! Blir nästan rädd för mig själv, med tanke på de hårda orden jag fick ur mig. Raderade det, då jag inte vill sjunka till din nivå.. jag är inte elak på något vis, jag är anpassningsbar. Jag anpassar mig till situationen, din situation. Hur kan du då stå där framför mig, hård och kall, som om ingenting hade hänt? Jag behöver dig nu. Se det. Vänd mig inte ryggen!
2011-03-10
 14:19:52

Inget är som väntans tider!

Sitter på jobbet, en ganska lugn dag för omväxlings skull :) .. Fått ett långvikariat idag, 100% i en månad. Plus lite jobb på O'learys där emellan. Precis vad som behövdes nu!
2011-03-09
 17:15:12

Tro på det du kan, tro på dig själv, trots att ingen annan gör det!

I Örebro igår, träffade mamma och lillebror! :) ♥ Underbara lillebror.. det gjorde min dag! Idag har jag varit uppe på gymmet, med Erk. Riktigt skönt att träna igen, ska försöka hålla igång det igen nu. Men det lyckas alltid komma som mani i vågor på något sätt. Keep it up!


"Jag ser mellan fingrarna för din skull, men när du senare bara kör över mig som om jag vore en gammal hallmatta, orkar jag inte ens se över huvud taget. Var inte så hård mot mig, du vet hur jag har det. Allt handlar inte om mig.. absolut inte. Men när du inte ens kan förstå mig i denna situation, förstår jag att det är DIG vi lever för"
2011-03-07
 23:33:26

Sometimes, you have to forget what you want to remember what you deserve!

2011-03-07
 22:05:25

How many can face me, and still amaze me?

Lägenhetsvisningen gick bra och jag är nu en lägenhet rikare! :) Inflyttning 1/5, så det är ett tag kvar :/ men jag ska försöka få komma in och tapetsera och göra iordning innan så det är färdigt tills första maj i alla fall. Nu känns allt lite bättre, tack för stödet!
2011-03-06
 23:59:48

Här någonstans dog någonting inom mig!

Sitter och tittar lite efter lägenhet. Anmält 5st intressanta inne i stan precis. Vet inte hur långt jag tar mig med ett köpoäng, hehe, men värt ett försök i alla fall :) Vallonbygden står utan lägenheter och Bovista har två som jag ska iväg och kolla på imorgon. Sen när tog alla lägenheter slut? Det fanns ju massa förut.. Bara för att jag behöver en direkt, typiskt! Ska iväg till banken med för att se hur stort lån jag kan ta, värt att köpa en lägenhet? Även om jag finner någon intressant av de jag ska titta på imorgon så är det ganska surt att inflyttning inte är förrän 1/6, jag vill ha en Nuuuu! Inte för att din soffa är obekväm Erika, men ändå ;)
2011-03-04
 12:25:04

....

“Mörker är inte alltid lika med ondska, precis som ljus inte alltid bringar godhet.”

2011-03-03
 23:48:56

"Det är aldrig tungt, ibland är det bara mindre lätt"

De senaste dagarna har varit "mindre lätta".. hur hamnade jag här? Jag vet inte var på vägen jag tappade greppet, jag vet inte var på vägen ni andra släppte taget. Men ni som fortfarande håller fast, kanske kan förklara för mig varför och hjälpa mig framåt. Utan er hade jag fastnat på vägen utan att veta hur och varför jag kommit dit och hur jag över huvud taget ska ta mig därifrån. Alla har vi svåra stunder i livet, då det är viktigt för oss att inte tappa greppet. Jag har tappat greppet nu, och jag är medveten om det. Medvetenheten gör det möjligt för mig att med hjälp resa mig upp och kanske ta mig ännu längre fram på vägen än jag tidigare tänkt vandra. "Believe and you will find your way!"

2011-03-02
 19:41:06

En sorg vi måste orka rida ut..

2011-03-02
 19:19:19

Allt du gör beror på dagsformen..

Helgen har som sagt varit kanon! Början av veckan? hm.. jaa, den har börjat bra den med. Idag är en ganska bra dag!! :) Vaknade imorse.. ställde mig på vågen och hoppsan.. 0,5kg under målvikten ;D Det har med andra ord gått framåt. Huuur skönt som helst. Ringde till försäkringsbolaget också, för skadorna från handbollen och vips så var jag 1200 kronor rikare :) Hoppas jag får ha turen på min sida lite mer nu efter alla motgångar! Idag har jag också hunnit med middag med Erika och en fika med Nina. Pratade precis i telefon med Sabina, så det blir en runda till henne också!
Kärlek till mina vänner!! ♥