2010-06-30
 13:44:17

30 Juni

´Cause you are my angel, save me from danger
Johan Karlsson, min ögonsten!

2010-06-29
 19:15:49

29 Juni

Gissa vad, vi fick lånet! :D Det visade sig att vi kan vara med och fajtas i budgivningen en bra bit upp i alla fall. Så nu hoppas vi bara att vi tycker om huset på torsdag för då är det bara att ge sig in i leken. Men förstå vad stort detta är. Svårt att tro att vi faktiskt kan ha köpt oss ett eget hus om en vecka! :) Men fan vad roligt! Hoppas vi tycker om det. Konstaterade att det kommer gå åt lite pengar efter själva köpet också. Dels all upprustning som tapetsering och så, sen alla nya möbler jag vill inhandla ;) Här nedan är lite bilder på lite av det "stora" som måste införskaffas. Och nej, jag är inte besatt av vitt, höhö.

Efter mötet på banken åkte jag och Sanna ut till sjön och lade oss och gassade i solen. Sen åkte hon och Sabina kom ut istället. Underbaringen hade med sig en iskall glass. Av allt jag någonsin kunnat önska mig så var nog en glass det jag mest ville ha och behövde i det ögonblicket! :) Allt som allt så har jag legat i solen i 6 timmar. Vilket jag börjar känna att jag kommer få ångra imorgon :O. Men då är det dags igen för då ska jag plocka upp Sabina direkt när hon slutar jobba, sen är det bara att jobba på brännan. Vi kommer se ut som.. ja, du vet. Nu är det bäst att jag duschar av mig, sen blir det nog en kaffe på balkongen.. grymt sugen då jag missat det totalt idag! Inte bra. Men solen blev ett komplement! :)

2010-06-28
 13:56:27

28 Juni

Picknik nere vid bryggan med min älskade Sabina igår! <3 Kan vara bland det mysigaste på länge. Det blir absolut inte sista gången den här sommaren. Dock kommer den ta slut väääldigt fort. Vi är redan i slutet av Juni, wtf, var tog dagarna vägen? Jag jobbar väl bort dem antagligen :P höhö. Ska iväg och jobba ikväll också. Vill bara att dagen ska ta slut så att det blir Tisdag. Vi ska på rådgivning med banken imorgon, sen på Torsdag ska vi på husvisning! :D Tjoho. Vill verkligen köpa mig något eget så vi får flytta ifrån den här kåken. Nehe, en kaffe så att man håller sig vaken på jobbe? Perfekt.

http://objekt.fastighetsbyran.se/Objekt/?ObjektID=596383
2010-06-26
 17:58:12

26 Juni

Kom just på att det kanske inte är någon mening med att skriva, för det kommer troligtvis bli ett lika ovänligt PMS inlägg som vanligt. Inte på jordens bästa humör om man säger så. Midsommarafton igår i alla fall. Johan och jag satte oss i bilen och åkte upp till Nora (ligger utanför Örebro) för att överraska mamsen och papsen med ett litet besök! :) Hoppas att de blev lika glada och överraskade som vi hade tänkt oss. Johan och jag hade det i alla fall hur trevligt som helst! Idag har jag jobbat hela dagen och jag tror det var där det dåliga humöret föddes. Det finns inget och göra på jobbet och dagarna blir skitsega. Stannade till på jobbet och hälsade på Ina som hade vägarna förbi skogen, hon gjorde förmiddagen genomlidlig i alla fall :) Tack Ina, vi måste ses någon mer dag i sommar! Ska jobba imorgon med så jag måste hitta på något nu för att bli på lite bättre humör. Inte en jäääävel svarar i telefonen, så jag ska gräva ner mig i soffan med en stor chipspåse och önska att livet vore liiite roligare, höhö. Det kunde ju varit värre..
2010-06-24
 22:40:30

24 Juni

Mys vid vattnet med Sanna idag. Lite bränna fick jag nog i alla fall, lite småröd om ena axeln. Lätt bättre än solarium i alla fall, skönare med dessutom ;) Imorgon är det midsommar. Herregud, vad tiden går fort. Jag hänger inte med riktigt. Fyller år om två veckor ju =S Jösses. I helgen blir det i alla fall till att jobba. Bra betalt :D Dessutom bra tidsfördriv. Skönt att ha någonting att göra och slippa sitta hemma. Ska jobba arslet av mig fram till vecka 34 då det äntligen är dags för SEMESTER till Kreta! :D Men det är ett tag kvar. Trevlig midsommar på er allihoppa!

Årets sommarplåga 2010?

2010-06-23
 18:31:54

23 Juni

Tyckte att mina älsklingar kom ganska bra överens ändå. Men oj så fel man kan ha. Vill inte behöva lämna tillbaka den lilla. Men fan, Wilma då.. vill ju ha henne hemma med. Var är du hjärtat mitt? :`(

2010-06-22
 12:05:38

22 Juni

Hade en jättetrevlig dag med Sabinus och Sannus igår. Sanna hade dock lite mens i början av trippen, men blev på bättre humör efter ett tag. Kan man bli annat med Sabina och mig i farten? Det var i varje fall jättetrevligt och en tradition som vi absolut måste följa upp nästa år! <3

Idag har jag sovit hela förmiddagen, något jag absolut unnar mig själv! :) Finns inget bättre än att få ligga kvar i sängen och vända sig om när Johan går till jobbet, haha. Ska åka och storhandla sen. Något som inte alls är lika roligt, men absolut välbehövligt.



2010-06-21
 14:54:19

21 Juni

Yes! Jag klarade den praktiska tentan!! :D Nu känns livet lite lättare. Nu hoppar jag in i duschen, sen bär det av till Söderköping med mina pullor! :D
2010-06-20
 15:09:22

20 Juni

Snart dags att åka och jobba igen.
Kvällen igår var faktiskt riktigt lyckad! Sabina kom och räddade min kväll. Icke-Spontan-Partaj-Sanna var inte så rolig för kvällen men Party-Princess-Sabina hoppade in och gjorde kvällen kanoners! Kom hem precis skapligt och vaknade med ett leende på läpparna för en gångs skull, hehe. Dock är bakfyllan precis som vanligt, men det är ändå en acceptabel kosekvens ;) Har varit på en långpromenad med Sanna nu, vilket var väldigt uppfriskande (Tror det är mer Sannas grej än spontanpartaj, hehe) Sen var Johan och jag nere på Babylon och käkade vääääldigt god sallad. Så nu är jag motionerad och mätt i magen. Dags för jobb som sagt. Imorgon med mellan 7-13. Sen åker jag med tjejerna till Söderköping för smultronstället och GLASS! x)

Älskar denna gamla smickrande bild! :D


2010-06-18
 13:23:24

18 Juni

Nu när jag har slappat hela veckan så är det dags att jobba lite. Hoppar in ikväll och en heldag imorgon. Ska bli skönt att få göra någon nytta.. En vecka ledigt till nu (om inget jobberbjudande dyker upp), sen börjar jag jobba på riktigt på midsommar :) Har en känsla av att den här sommaren bara kommer flyga förbi, så bäst vi njuter av den medans vi kan!
2010-06-17
 13:04:31

17 Juni

Underbart! Dagarna bara rinner förbi.. och jag har inte gjort någonting! Men vad gör väl det? Haha, är det inte härligt? Så skönt att inte behöva stressa eller bry sig över huvud taget, bara ta det lugnt :) Det är först nu man inser vad skolan tär på en, både fysiskt och psykiskt! Det är till och med avkopplande att få komma till jobbet. Illa ;) Väntar på resultatet på tentorna nu. Inte för att det kommer att bli någon överraskning, men det är skönt att få bekräftat att man är underkänd. Då får man mer motivation till att börja läsa igen. Men just nu ska jag bara njuta av nuet. Soffliggande idag också, wonderful!
2010-06-16
 14:07:48

16 Juni

Kampen mellan Wilma och Ronja har börjat! Underbart söta de små liven när de bråkar :) hehe. Nu har jag i alla fall lyckats få några bilder på den lilla.

Idag är det dags för att äntligen inte göra någonting alls över huvud taget. Jag ska bara gosa ner mig i soffan och njuta av att vara ledig. Det behövs ibland det också. Sabinus kommer förbi och fikar sen efter jobbet. Förutom det så kommer jag minst sagt vara asocial precis HELA dagen :D Så hörs imorn ;)
2010-06-15
 13:58:43

15 Juni

Det blev inget Örebro och dans för min del. Kom hem med en bebis istället xD Köpte en till Johans mamma och då kunde jag inte låta bli att ta hem en jag med, de är ju så himla söta! Svårt att ta kort på henne bara, lite småättrig om man säger så, hehe. Nu ska vi bara hoppas på att hon blir vän med Wilma. Det är inte lätt att bli storasyster inte ;)

 


Förlåt för mitt otrevliga PMS-utbrott igår. Men det känns skönt nu när jag fått ur mig lite ilska! :P

Idag blev det en liten roadtripp. Åkte till Malmen i Malmslätt för att lämna in min uniform (6 år för sent, höhö), sen tog jag svängen förbi Vadstena för att hälsa på mammsen :D Sitter här nu och ska snart bli serverad lite mat. Mammas raggmunk, mumma :D Kanske även tar svängen förbi Örebro och dansar ikväll. Annars blir det raka vägen tillbaka till Fimpan! Skönt att komma iväg en sväng i alla fall.
2010-06-14
 13:52:13

14 Juni

Man kan aldrig förändra sig, men man kan förbättra sig! Det är precis vad jag försöker med. Hylla inte mina nederlag. Beröm mig istället. Jag försöker åtminstone. Vilka hinder har du övervunnit på sistone? JAG KAN! Och det är för din skull, inte för min egen. Så visa då lite tacksamhet!

2010-06-13
 12:02:39

13 Juni

Grillfest hos Sannus igår! Det var trevlans :) De andra gick till hotellet, men vi "gamla människor" som inte orkar vara uppe så länge åkte hem så vi var hemma innan tolv. Men skönt var väl det, tror vi mår bäst idag ;) Sov till elva i alla fall, hur skönt som helst! Ikväll ska jag jobba första dagen :) 16.00-21.00. Inte varit där sen i oktober förra året, så det känns lite smånervöst. Men det ska nog gå bra!
2010-06-12
 10:49:56

12 Juni

Förra veckan tog min kusin studenten. Idag är det Johans kusins tur! :) Grattis Jonas lille! Ärligt talat så hade vi missat det totalt, trodde det var nästa år han sprang ut. Lite pinsamt ;) Det går så fort, jag tyckte inte det var länge sen som jag tog studenten. Och dem som går ut i år är ju så små! hehe. Men det blir nog bra gott folk. Ska göra mig i ordning nu för vi ska vara där om en timma. CIAO!

2010-06-11
 20:36:57

11 Juni

Hjälp, vad hände? Nu är tentan äntligen avklarad.. kan tyvärr inte säga att jag är lättad och nöjd. När jag fick tentan framför mig, öppnade den och började läsa frågorna skrattade jag för mig själv. Vad fan. Är detta ett skämt? På riktigt, det kan inte vara sant. I så fall har jag pluggat på helt fel saker. Oboy, jag förstod inte ens termerna i frågorna :S Vad är det här liksom? Men som tur är, så är jag inte ensam utan de flesta känner samma sak. Hoppas att alla ligger lågt i poäng så att terminsledningen fattar att det är dåligt upplagt! Fuck it!
En glad nyhet i det hela är att jag kan skriva omtenta :D De har lagt den dagen efter jag kommer hem från Kreta, eller 8 timmar senare rättare sagt :P Men då är jag åtminstone utvilad..

Ikväll är jag helt förstörd.. det blev Pizza hemma hos Antonio förut efter tentan, myspys :) Nu väntar ännu mer mys med hjärtat framför TV:n!
2010-06-10
 14:18:42

10 Juni

Jobbet ringde igår och ville att jag skulle jobba ännu mer i sommar. Kommer nog troligtvis jobba ihjäl mig, men HURRA vad härligt när lönen klingar ner i plånkan xD Nu blir det inga mer pengar från CSN förrän i slutet av augusti. Skattepengarna dök upp på kontot igår med så dem ska jag klara mig på nu tills slutet av augusti. Haha, och hur ska detta gå till? I slutet av augusti kommer både lön och CSN, då har man helt plötsligt "för mycket" pengar istället :P Hm, borde gå och fördela pengarna över sommaren istället? Ilands problem det där.
2010-06-09
 13:52:04

9 Juni

Nervositet. Det måste vara det mest korkade begrepp som någonsin uppfunnits. För just nu är det en plåga! Jag vill inte skriva på Fredag. Känns som om jag kan skriva ner allt jag kan på fem minuter, hur i helvete ska jag kunna sitta och skriva i fyra timmar? åå, snälla skjut mig! Önskar detta vore över nu. Drömmer mig bort till Fredag eftermiddag och en mysig picknik i parken tillsammans med alla BMA. Härligt. Det är vad jag får tänka på för att göra mig av med den satans nervositeten. Den vill på något sätt inte försvinna..

2010-06-08
 18:19:30

8 Juni

Jaha, då var första tentan avklarad! Lite mixade känslor. Kan ärligt talat inte svara på om det gått bra eller dåligt, det är sånt som märks på resultatet. Det kan ha gått precis hur som helst. Vi började med 45 minuter på mikrobiologen med resistensbestämning, bakterieartbestämning samt bakterieodling. Sen var det MUNTLIGT test på histologi.. som gjort för att misslyckas. Menmen, det är inte hela världen. Sen sista stationen bestod av en kreatinin laboration på 1,5 timma. Vet inte riktigt hur det gick. Men nu är det bara att ladda om till på Fredag då det är dags för den teoretiska. 2 dagar att racerplugga nu, sen Sommarlov!! :)

Slänger upp lite bilder från i Lördags! :)

2010-06-07
 10:26:45

7 Juni

Efter en kanonhelg så ska allt förstöras direkt när man kommer hem! Fan!
Flyttade på semestern för att jag var tvungen att skriva omtenta för T1 vecka33. Så nu bokade vi vecka34 istället. Men helvete! Då lägger de in både praktiska och teoretiska omtentan för T2. Hur tänkte dem nu? INTE ALLS! När ska vi hinna få återkoppling? Man kan väl inte lägga en omtenta mitt i sommaren? Och en vecka mellan T1 och T2, hur ska man hinna det? Det är 30 poängstentor för guds skull!! Totalförvirrad, vad händer nu? Nästa tentatillfälle är i Januari. Januari! Då har man ju hunnit glömma hälften.. Helvete! Med andra ord får det bara inte skita sig nu. Kom igen nu, nu klarar vi den här tentan!!
2010-06-06
 20:12:25

6 Juni

Nu är jag precis hemkommen från en underbar helg i Göteborg! :) I Lördags snurrade vi runt på Liseberg hela dagen. Sjukt roligt, jag överlevde till och med Höjdskräcken ;) Min mardröm, haha. Kvällen avslutades sen med oxfilé och en kall, underbart!
Idag har vi bara strövat runt på avenyn och shoppat galet! Ända tills mitt bankomatkort sa ifrån och jag fick handla på Johans istället.. så nu är det verkligen totalstopp med shopping för min del! Fick i alla fall äntligen mina röda converse samt ett par vanliga vita tygskor. En dösnygg t-shirt från Monki och en svart oversize långärmad från Zara ramlade ner i påsarna också! :D

Kändes skönt att få komma bort ett tag. Spendera lite tid med min älskling också! Det var jättefint hotell och fruktansvärt god hotellfrukost.. Tyvärr har ju pluggandet blivit lite lidande men jag tror att jag har fått min motivation tillbaka så imorgon ska jag köra på för att ta igen all förlorad tid. På Tisdag gäller det!


Dessa underbaringar har inhandlats denna månad! :D

2010-06-04
 11:23:55

4 Juni

åå, jag blir så trött på folk. "Tid är ingenting man har, det är något man tar sig" .. Hatar att behöva göra allting själv. Ska det vara så svårt att hjälpa till? Att ens höra av sig.. Bläää.

Ska försöka skaka av mig ilskan för en stund. Idag bär det av mot Örebro för att fira kusinvitamin som tar studenten! :) Då är det bäst att jag blir på lite bättre humör. Saken blir verkligen inte bättre av att jag måste sitta med huvudet i en SKITROLIG histologibok hela dagen. Suck, när kommer sommaren?
2010-06-03
 12:42:31

3 Juni

Vårruset gick kanon! :D Mycket bättre än förväntat. Sprang in i mål på 34 min. Var inte så värst taggad innan, men som Sanna sa så får man energi av att springa om folk ;)
Har dock lite blåsor på fötterna.. vi sprang på kullersten med så lär ha lite ont framöver, hehe. Men det som inte dödar, det härdar!

-

Läser som en tok! Men lär jag mig något? Sånt som märks på tentan, men just nu känner jag mig bara helt tom, fattar ingenting. Blä, kan inte allt bara vara över nu. TENTAÅNGEST! Vill ha sommar!

Ikväll blir det att åka till stan och springa vårruset med Sannus :) Ska bli kul att se hur det går. Konditionen är ju inte på topp om man säger så, hehe. Men bara en kul grej.. Skönt med en avstickare från pluggandet.
2010-06-02
 09:48:53

2 Juni

Idag är jag mer än lycklig.. lyckligare än lyckligast! Fick brev från plastikkliniken på US i morse. Är remitterad och kommer få en tid inom tre månader. Hur hände det här? haha. Men äntligen, efter allt slit. Det lönar sig med hårt arbete ;)

åå, augusti, var är du? i slutet av augusti har jag alltså varit på rekonstruktionscentrum, tatuerat mig, fixat till mig i håret och varit utomlands och brunat ner mig. SATAN SÅ GÖTT!! :D

Men känns dumt att längta tills augusti nu när sommaren äntligen är här, så låt oss njuta av nuet istället. Ska ta mig en paus i pluggandet nu och åka och hälsa på svärmor en stund :)
Måste bara säga det en gång till. JAG ÄR EN LYCKLIG MÄNNISKA!

2010-06-01
 10:28:31

1 Juni

Sitter i skolan. Var tvungen att åka in i dag kände jag. Fick i princip ingenting gjort hemma igår (förutom en otroligt god rabarberpaj).. hade ingen motivation, ingen fokus och absolut ingen koncentration. Fan! Måste ta och skärpa mig nu. Så jag tänkte sitta här inne nu i minst två timmar i alla fall, så att jag får nånting gjort.. Har reviderat labrapporten nu i alla fall, vilken var en av anledningarna att jag åkte in :) Så nu har jag åstadkommit något i dag i alla fall. MuppLinda kommer nog snart med, förhoppningsvis.. annars är hon körd min lillbimbo ;)