2011-02-27
 16:19:26

Jag lever, och jag gör det fullt ut!

En spännande helg, som för en gångs skull varit ganska lång! Annars brukar helgen bara springa förbi. En helt otroligt rolig kryssning med mycket dans, alkohol och kärlek! :) Samt en utekväll igår med många "roliga inslag" ;) Nu ska jag packa träningsväskan och få i mig något att äta, för det har det inte blivit mycket av i helgen!
2011-02-23
 17:08:47

....

2011-02-23
 14:25:42

När världen inte går samma väg som du, får du klara dig på egen hand!

2011-02-22
 14:18:53

Jag pratar inte mycket, jag har bara högre verbal intelligens än de flesta!

Köpte en bok häromdagen - Maxa din hjärna, fler än 200 övningar plus tips och strategier för maximal hjärnkapacitet. Gjorde ett IQ-test nu för att se var jag ligger nu ungefär.. ska läsa boken och ta mig igenom alla övningar för att se om den verkligen fungerar, sen göra testet på nytt. Kan jag bli något smartare?


http://illvet.se
2011-02-20
 22:08:22

Du gör mig lycklig..

.. du ger mig allt jag kan önska .. äkta vänskap! Tack för att du finns vännen ♥



2011-02-20
 19:32:10

Jag orkar inte älska dig längre, jag orkar inte känna såhär!

Sitter i bilen på jobbet. Det är lugnt idag :) skönt! Längtar hem till en nybäddad och varm säng, det är så satans kallt ute.. Börjar inte förrän 11.30 imorn, så det blir sovmorgon. Skönt att ligga kvar i sängen på morgonen. Hoppas på det i alla fall, så jag inte blir uppsparkad av en morgonpigg karl hemma :s .. /Puss M
2011-02-20
 14:55:50

Jag har ändå tagit mig såhär långt, nu är det försent att stanna upp!

Spenderade hela Lördagen hemma hos min andra hälft i Vadstena! ♥ Längesedan vi kunde träffas hela familjen. Så bäst att passa på :) Förhoppningsvis åker vi bort nästa helg tillsammans och får tid att umgås lite mer.. Idag, Söndag! Jobb, och åter jobb .. men vad gör man inte för lite extra pengar? :)


"Det är dags att komma hem nu, jag känner att jag kan behöva en hjälpande hand!"

2011-02-20
 14:51:35

Mistreated, Misplaced, Misunderstood ...



Made a wrong turn
Once or twice
Dug my way out
Blood and fire
Bad decisions
That's alright
Welcome to my silly life

Mistreated
Misplaced
Misunderstood
Miss knowing it's all good
It didnt slow me down.

Mistaking
Always second guessing
Underestimating
Look I'm still around

Pretty, pretty please
Dont you ever, ever feel
Like you're less than
less than perfect

Pretty, pretty please
If you ever, ever feel
Like you're nothing
You are perfect to me

You're so mean
When you talk
About yourself, you were wrong
Change the voices in your head

Make them like you instead
So complicated
Look how we all make it
Filled with so much hatred
Such a tired game

It's enough
I've done all I can think of
Chased down all my demons
I've seen you do the same

Pretty, pretty please
Dont you ever, ever feel
Like you're less than
less than perfect

Pretty, pretty please
If you ever, ever feel
Like you're nothing
You are perfect to me

The whole worlds scared
So I swallow the fear
The only thing I should be drinking
Is an ice cold beer

So cool in line
And we try, try, try
But we try too hard
And it's a waste of my time

Done looking for the critics
Cause they're everywhere
They don't like my jeans
They don't get my hair

Exchange ourselves
And we do it all the time
Why do we do that?
Why do I do that?
Why do I do that?

Pretty, pretty please
Dont you ever feel
Like you're less than
less than perfect

Pretty, pretty please
If you ever, ever feel
Like you're nothing
You are perfect to me

You're perfect, you're perfect

Pretty, pretty please
Dont you ever feel
Like you're less than
less than perfect

Pretty, pretty please
If you ever, ever feel
Like you're nothing
You are perfect to me
2011-02-17
 18:50:24

Bevisa för mig hur fel jag har. Ge mig ett skäl. Övertala mig.

2011-02-15
 12:27:50

Det är de små sakerna som ger dig stor lycka!

Först var tanken att jag skulle skriva här hur otroligt överskattat, överdrivet och pinig alla hjärtans dag är!! .. men sen plingade det på dörren och utanför stod ett blombud :O Du kom ihåg vår 7-årsdag, jag älskar dig!


2011-02-14
 00:24:15

En riktig vän ser tårarna bakom ett falskt leende!

Allt blir inte alltid som man har tänkt sig.. Livet går inte att planera! Tack för att du finns, tack för att du ser och tack för att du lyssnar :) .. Jag ligger vaken inatt, tänker, funderar.. Att det ska vara så svårt, jag vill bara SOVA!
2011-02-08
 17:44:05

Var är fjärrkontrollen?

Ojoj, dubbeltrubbel.. eller trippeltrubbel rent ut sagt. Vilken dag :P Försov mig till jobbet, larmet på jobbet ringer det första som händer. Ambulansdrama. Inget vatten, hmm.. ingen mat? Och till råga på allt en polisanmälan. Så, ambulanspersonal, brandmän och poliser. Väntar bara på likbilen nästa. Dagen är ju inte slut än, handbollsträning kvar!! :O Erika bjöd på mat och följde som trevlig sambo (?) med och handlade. Fick också ett myssamtal med mycket kärlek, så än är inte dagen helt knas i alla fall :) Även om den började lite halvlustigt. Men bara bra att dagen rullat på, för jag är suuuupernervös inför imorn!!
2011-02-07
 19:47:44

Trots avstånd finns du närmre än någon annan!


Rätt ord kan betyda så mycket!
2011-02-07
 19:42:50

Folkbladet, Finspång 7/2

Lejbro stoppade Vadstena

handboll.

FHK:s damer var i ledning hela tiden mot Vadstena. Och när det väl stormade så stod målvakten Ida Lejbro emot. Vadstena fick komma i kontring sju-åtta gånger, men bara en gång av dessa överlistades Lejbro.

Lite däri ligger segersiffrorna för Finspång med 24-17 (14-11).

- Vi hade vissa bra sekvenser i matcherna. I slutet av första halvlek spelade vi 0-0 under en av deras utvisningar och gjorde sen fyra raka mål. Sen började vi andra halvlek bra också, sa tränaren Anders Lund.

Vadstenas hårdbevakning av storskytten Lina Ögren ledde sen bara till att fler FHK:are klev fram.

Målen: Lina Ögren 7, Lina Tell 4, Rebecka Eriksson 3, Sofia Karlsson 3, Malin Westman 2, Elin Lundstedt 2, Caroline Lindqvist, Sabina Hedkrok och Klara Hedström 1.

2011-02-07
 17:15:02

Det var så här jag ville ha det, och det var så här det blev!

Sitter i bilen på jobbet! :) har fått mycket jobb inplanerat nu och det känns riktigt skönt. Inte hunnit uppdatera här på sistone, allt har gått i ett kör.. Fullt upp i helgen. I Fredags var jag hemma hos Nina och Robban och tittade på film och bara tog det lugnt. Uppladdning för Lördagen som bestod av både dans och handboll. Allt var lyckat, tvåa i dansen och vinst i matchen. Länge sedan jag hade en så bra dag. Avslutade den med middag och vin hemma hos Sabina. Igår var jag och dansade igen med Erika och hemlige mannen ;) .. Nu är det jobb som sagt. Nya krafttag inför en ny vecka! :)
2011-02-03
 11:49:30

Underskatta aldrig en sovmorgon, oavsett om den bara varar i 5 minuter!

Rejmyre är riktigt fint vintertid. Men i tö, slask och snorhala vägar kan jag faktiskt inte uppskatta det lika mycket. Jag vaknade på fel sida imorse, riktigt bitter! For iväg till Rejmyre för att börja jobba. Redan sur för att jag måste sitta och åka hela vägen för 4 timmars jobb, vilket känns ganska onödigt. Möts när jag kommer dit av en annan vikarie som inte riktigt är min favorit. Ser på mitt papper att jag har gåvarv, självklart, vem annars? Alla bor med ganska jämna mellanrum förutom en som bor 2 km bort. Hon däremot, hade en brukare som bor precis bredvid vårt utgångsställe. Ville hon byta? Nej, självklart inte, för hon är släkt med brukaren hon ska till. Det skiter jag fullständigt i!!! Hon får väl gå dit efter jobbet, är det inte bättre att hjälpa till och underlätta för sina arbetskamrater? Nej, men för all del, jag går gärna. Behöver ju kanske lite motion som hon så vackert uttryckte sig! Inte nog med det så slog jag i backen 2 fucking gånger, blev dyngsur och fick ännu mer blåmärken! Nu har jag kommit hem, och jag tänker inte gå en meter utanför dörren mer idag förrän jag ska på träning ikväll!

Hm, konstaterade precis att jag för en gångs skull lyckats skriva ett helt lååååångt inlägg utan en enda smile! ;) Så, där kom det en.. Hoppas ni har en bättre dag. Jag ska gå och dra täcket över huvudet igen och sova igen några timmar.
2011-02-02
 17:00:08

Ingen får mig att må så bra som du..

2011-02-02
 16:58:01

Fullt ös, medvetslös!

Skulle behöva en käftsmäll! Jobbet vet att jag tackar nej när de skickar sms, men att jag är alldeles för mesig för att säga ifrån när de ringer. Så självklart ringer de! Varför inte? De behöver ju ha in personal.. suck, att jag aldrig lär mig. Så imorgon är det bara att pallra sig upp!

Dansträning ikväll! :D Sista innan tävlingen på Lördag. Bäst att ta träningen seriöst ikväll, vill ju inte tabba mig på Lördag. Vi är tre par i år, förra året vann jag, så jag måste ju behålla segertitieln. Dessutom tävlar jag mot lillebror, och det är inte okej om han vinner.. över mig alltså ;) Handbollsträningen igår gick kanon med, på Lördag är det match.. direkt efter danstävlingen. Fullt upp! Precis som jag vill ha det :)