2011-05-31
 22:52:54

Remind me i'm golden, the fortress above the sun. Why don't you spend nowhere with me?

2011-05-31
 17:30:54

it's more like a body part than a lifestyle, you just don´t want to live without it!

Dans-SM i Norrköping i helgen. Hinner med en vända på Lördag, men annars missar jag alla finaler. Typiskt när det väl är på hemmaplan. Jag vill vara med och DANSA! :( Gjorde mitt sista SM 2008. Saknar det, jag medger det nu..

2011-05-31
 17:00:59

it is not revolutionary to believe in evolution..

Jag kan vissa stunder känna hur jag stör mig på överreligiösa människor. Stark åsikt här, men det är så det är.. Jag är inte ateist, jag har en stark tro själv. Jag kan också tala för mig och argumentera i religiösa frågor. Men jag har inte så starka åsikter att jag ser ner på andras religioner. Hm, kanske säger emot mig själv där, men det är inte själva religionen jag stör mig på. Det är människorna som besitter den. Religion föder hat. Hat föder hat. Och hat föder krig. Tro på det du själv vill, försök inte få andra att tro på något de inte själva valt. Grundar detta inlägg på en människa jag träffat tidigare idag, som själv bryter mot sin tro, samtidigt som hon så starkt tror på den och har helt fel inställning till oss andra som inte är som hon. Jag är darwinist, jag har en teoretisk syn på biologisk evolution och jag tror på naturligt urval som en drivande kraft vid utveckling och skapande. That´s it!

På tal om evolution och biologisk mångfald. Nordens ark, en destination jag verkligen måste till i sommar. Velat åka dit sen tiden på gymnasiet nu, så nu är det dags :D Klicka på bilden ;)

2011-05-30
 13:40:05

Somewhere in the stratosphere.

2011-05-30
 13:32:21

I need somewhere to stay tonight, can I borrow one step on your staircase?

Nu är jag inte officiellt hemlös längre! ;) Fick nyklarna till lägenheten idag och jag tror det kommer bli asnice! Så för er som inte har så mycket bättre för er är väldigt välkomna att måla lite på väggarna :P
2011-05-26
 23:01:08

a small request can easily become a high dependence ..

Haft en riktigt trevlig dag med Linda! :) Bosses glassbar gav mig choklad och apelsinsorbet, vilket var rena orgasmen ;) sjukt gott! Jag höll min shoppingbudget också, med 33 kronors marginal. Men lite fick jag hem i alla fall. Det fanns några fynd kvar åt mig. Kände dock hur spenderingsnerverna ryckte. Nu vet jag varför jag hållt mig borta från att shoppa så länge.. det är ett begär för sig! Vi var uppe på skolan och träffade några från gamla klassen med, riktigt roligt att träffa alla igen. Det blev lunch i gräset med Malin&Lena. Sen sprang vi vidare ett varv till innan det var dags att skjutsa Linda till tåget. Det var min dag.. nu blir det ingen mer shopping på ett tag, förutom imorgon, då jag ska köpa resten som inte fanns i Linköping :)
2011-05-26
 22:51:43

Go ahead just leave, can't hold you, you're free. I'd give it all up but I'm takin' back my love. I've given you too much but I'm takin' back my love. Go 'head, keep the keys, that's not what I need from you!

 

Benjis lillasyster! :) Helt sjukt hur hon som swingdansare

kan vara så mångsidig. Grymt duktig tjej!

2011-05-25
 21:52:22

I miss you my friend, something is missing without you!

Stressig dag på jobbet. Att jag sen bara fick sova några få timmar inatt kanske gjorde sitt, men jag är sjukt trött. Sov en timma när jag kom hem. Nu har jag varit ute i underbart väder och fått i mig lite frisk luft och en gnutta energi, så nu är jag nästan vid liv, och alldeles strax är jag mig själv igen. Tänkte sova ut riktigt inatt, för imorgon är det Torsdag. Gaaah, vad länge jag längtat efter Torsdag. Torsdag innebär att jag får återse min underbara Linda som jag inte träffat på hur länge som helst :)

2011-05-25
 21:46:18

I don´t want to be a burden, but hey, I still need to be myself!

2011-05-24
 13:57:14

My soul is painted like the wings of butterflies, Fairy tales of yesterday, will grow but never die, I can fly, my friends!

2011-05-24
 01:35:40

My make-up may be flaking, But my smile, still, stays on!

Idag har jag hunnit med att sova, gå upp, äta frukost, träna, luncha, jobba, administrativt arbetande, läkarbesök, ett flertal telefonsamtal, en oplanerad händelse, mer ätande, öl- & whiskeyprovning, bowling och socialt umgänge samt lite packning! Om inte denna dag är effektiv så vet jag inte hur jag skulle kunna effektivisera den mer!? Jag hade gärna velat få plats med lite kärlek mellan raderna, men man kan ju inte få allt här i livet.. hehe! Det får vi ta en annan dag. Nu ska jag avsluta den bra genom att SOVA! Imorgon är en ny dag, nya tag och börja om från första ordet.. sova!
2011-05-21
 16:53:50

it´s more than necessary!

Iväg och jobba vilken sekund som helst.. 18-02.30. Jobbade 7-16 igår, så det är svårt att ställa om.. även om jag sov länge nu på förmiddagen så kommer jag vara som en zoombie när jag kör hem inatt! Vad hände med fasta arbetstider och kontinuitet? Men vad gör man inte för finansiell trygghet? Work work ;) All you gotta do is work!



Kalla mig parasit, kalla mig tjock, kalla mig ful, kalla mig vad du vill. Jag förstår bara inte vad du vinner på att vara elak!?
2011-05-21
 15:21:27

Who will love you? who will fight?

2011-05-20
 17:06:49

Try to reach inside of me, try to gain my energy!

Jag älskar solen. Jag älskar våren. Jag älskar värmen.
Sommaren är tillbaka och jag har svårt att beskriva i ord hur bra min dag varit. Har än så länge bara hunnit med att jobba, men jag hoppas resten av dagen blir minst lika bra. Bjuder på en bildbomb så jag får dela med mig lite av dagens glädje!! :)



2011-05-18
 12:31:18

If you don't love me why don't you let me go?

Hey!
Shut up.
Don't lie to me.
You think I'm blind,
I've got eyes to see.


Hey!
Mister.
How do you do?
Oh, pardon me,

I thought I knew you.

2011-05-15
 22:59:27

When my faith is getting weak and I feel like giving in, you breathe into me again!

2011-05-15
 22:52:27

Tender love is blind it requires a dedication. All this love we feel needs no conversation.

Just hemkommen från Ljungsbro! Firat bror i Vadstena, med god mat och trevligt sällskap. Åkte vidare till Ljungsbro och drog en fyratimmars-dans :) Inte dansat sen vi va på kryssningen i Februari. Dansen är allt jag lever för, det måste bli oftare. Det gör mig glad och ger mig energi. Även om jag inte vill hålla mig på elitnivå, så kan jag ju i alla fall hålla igång för skojs skull, right? Att dansa är att leva var mitt motto en gång i tiden. Jag får inte sluta leva. Mer dans till folket! ♥
2011-05-12
 17:23:11

I never said that I didn´t wanted to, I just needed a break!

YES! Jag fick komma tillbaka till utbildningen i höst! Jag längtar som bara den.. vill tillbaka med näsan ner i böckerna. Stopp och hej! Hoppas någon påminner mig om vad jag just skrev sen när jag gnäller om hur skoltrött jag är och om hur jobbigt allting är! ;) För tillfället känns det riktigt bra i alla fall. Jag blir helt lyrisk så fort någon blöder på jobbet och nu när det är varmt och allas ådror syns, ge mig blod! haha!

 

2011-05-12
 11:34:50

What was I suppose to do?

Planera? Jag har aldrig varit någon tidsoptimist och jag har heller aldrig varit den som kommer för sent, missar tider eller helt enkelt inte bryr mig alls. Jag har för stunden tappat greppet om allt vad tidsperspektiv innebär. Men vem behöver väl planera? Allt ter sig ganska bra ändå. Inga bekymmer.
Spontanitet förgyller tillvaron mycket mer. Ger lycka för stunden. Ta konsekvenserna när de kommer. Planera dem inte innan de ens uppstått. Planera inte livet, lev det istället!

2011-05-10
 13:57:57

The weather - as it should be!

Det är sommar nu!! =D Yes! Jag har precis varit ute i solen och gottat mig en stund. Nu är det dags att slänga ihop lite mat och sen bege sig till jobbet! Det är en bra dag idag mina vänner. En bra dag! Bäst vi tar tillvara på den ..


2011-05-05
 20:57:05

-

2011-05-05
 20:45:59

Seems to me that we've got each other wrong. Was the enemy just your brother all along?

2011-05-03
 17:40:58

-

Jag saknar våra dagar, tjejen! ♥

2011-05-03
 17:36:49

When did I become blind?

Humöret blev bättre sen igår och jag hoppades faktiskt att det skulle få stanna på topp ett tag. Men jag blir så otroligt ledsen och frustrerad på människor. Vad är det jag gör som gör att ni bara kan puffa på mig och umgås med mig när ni har lust och känner för det? Bara för att jag ler snällt och trevligt när ni gång på gång sätter mig åt sidan, så betyder det absolut inte att jag inte blir ledsen. Kan ni inte se det? Jag är värd mer än så!
2011-05-02
 14:28:47

Leave now, cause I'm gonna stay!

2011-05-02
 13:55:35

Du tror dig veta hur allt ska vara..

Jag har inte dött bara för att jag inte skrivit några rader på ett tag. Just för tillfället önskar jag ändå någonstans inombords att så var fallet. Jag är inte sur eller bitter på något vis, jag är heller inte cynisk eller helt ovetandes. Jag är inte egoistisk, men heller inte empatisk för någon just för stunden. Jag har för några sekunder bara hamnat i en sinnesstämning som jag inte ens kan beskriva. Inte ens med ord, vilket jag brukar kunna hantera på ett bättre sätt än vad jag hantera min verbala förmåga. Just nu vill jag bara dra täcket över huvudet igen och ligga kvar där tills omgivningen anpassat sig. Den största lärdomen till att kunna hantera omgivningen är att i ett första steg lära sig att hantera sig själv. Först när du lärt dig det kan du förstå att omgivningen inte behöver hanteras. Så hur ska jag hitta kunskap och ambition till att hitta mig själv? När allt kommer omkring står du alltid på dina egna fötter, du har bara dig själv att lita på och du måste gå din egen väg.. Lämna aldrig ut för mycket av dig själv, du förlorar alltid på det i ett senare skede i alla fall, det ger dig ingenting varken nu eller någon gång framöver!
2011-05-02
 13:41:56

-