2011-08-26
 01:16:58

Famous last words!

Jobbat mer än planerat denna vecka så det har inte blivit så mkt tid över för studier. Måndag är snart här och jag är toknervös!! Inte fått några papper eller nåt hem, men jag hoppas att det kommit upp nån info på nätet. Nu gäller det bara att jag minns mitt lösen ;) ser fram emot flytt till Linket med :D kommer visserligen pendla hit på helgerna för att jobba, men hellre så än tvärtom. Bye bye Finspång! En person jag kommer sakna riktigt mycket, som jag vet att jag inte kommer träffa så mycket när jag ger mig iväg! :( Jag tar med mig minnet av dig i alla fall! :)
2011-08-18
 01:46:57

It's funny, isn't it? How one moment can change a million after?!

Två mysiga kvällar med film och mys med Sooofia! :D skönt att vara lite ledig nu efter det tråkiga missödet :/ men snart är jag uppvilad och allt är som det ska igen!:) hang in there!! Igår tog jag racervolvon till Örebro och grillade gott med mor min innan vi åkte till dansen. Lillebror var saknad, men förutom det så var det dn bra kväll :) .. Idag har jag ätit riktigt god mat ihop med Cicci. Kvällen slutade med en riktigt skön och social promenad genom i princip hela Örebro ;) Imorgon bär det av in till Norrköping och Augustifesten med underbara Sofia :D Jag sa att jag skulle vara ledig, inte att jag inte skulle ha något att göra, hehe! Bäst att sätta igång att plugga snart med.. Jag mår riktigt bra nu. Ni berikar mitt liv med kärlek!! Fuck dem som bara ger negativ energi! ;P
2011-08-14
 15:43:24

You better shake-shake-shake you´re body. You better dance-dance-dance forever!

2011-08-14
 15:34:54

I'm not lazy, I just have no time!

Jag måste erkänna att jag varit sjukt dålig på att uppdatera. Men har jobbat häcken av mig och har inte ens haft två sekunder över för att ha tid att sätta mig här och skriva. Men nu är jag uppsagd för all framtid och kommer ha massa tid :D Så vad har hänt sen jag skrev sist? Handbollscup, fest i stan, shopping, fikande med tjejerna, hejdåhäng med Sabina som nu begett sig till Indonesien. Det och mycket mer! Cupen var rolig bortsett från att jag fick be om hjälp att ta mig upp när jag vaknade morgonen därpå, haha. Men inga brutna ben denna gång i alla fall :)
2011-08-01
 18:15:57

At least I´m able to pay my rent, woaaa!

Jobb i 16 timmar idag. Kväll/Natt i förrgår, dubbelpass igår och dubbelpass idag. Upp imorgon och köra ett morgonpass, sen hoppas jag på regn hela dagen imorgon så jag har nån anledning att bara lägga mig ner i sängen :) Sen bara börja jobba igen, vila är för veklingar, right? ;)

En bra helg. Bra vecka. Bra dagar. Bara bra. Vad händer nu då? Ta dagen som den kommer? Ska jag bara tro att allt det bra kan komma utan något ont ting? What´s next, wait for it.
2011-08-01
 18:00:43

the music in my speakers is like the heart in my body.

Why would I take life so seriously?
I just wanna do what I like to do.
Being far frome reality, ´cause I can´t stand society.
This is my own world, I just wanna hear the music.