2011-04-28
 00:05:47

I would stop running, if knew there was a chance. It tears me apart to sacrifice it all but I'm forced to let go!

2011-04-27
 23:27:59

I'll never stop believing that there is a meaning for everything that happens!

Alla åker iväg nu.. jag vill också. Vem vill sitta fast i den här skithålan? Frida skrev precis och erbjöd en sista minuten. Jobbar till och med 21maj, sen är jag lätt på en supermegaspontancypernresa! :D Det vore ju helt underbart. Jag vill, jag vill, jag vill! Ska bara jobba klart mitt vik, sen får hon föra bort mig bäst hon vill, jag är aldrig omöjlig, jag är Malin Westman! ;)
2011-04-27
 20:35:50

True friendship is eternal, and you and me is forever my friend!

Sjukling som jag är så låg jag och sov halva dagen tills jag konstaterade att jag var tvungen att besikta bilen innan halv tre. Kan förövrigt också tillägga att jag sov inne i stan och hade helt plötsligt 15min på mig att gå upp och åka till Finspång. Så fort gick det.. och bilen gick igenom :D Så det var värt allt besvär. Har hittat mitt körkort också!!! :) Underbart. Nu slipper jag beställa ett nytt..

 

Efter all stress så åkte jag hem till Sabelinus och fick underbart god köttfärssås, stark enligt henne själv, men med min förkylning så var det alldeles perfa! Tack vännen! Efteråt blev det en promenad, jag tänkte att febern kanske skulle gå att lufta bort!? Skönt var det i alla fall, men nu är jag helt slut, så jag ska bege mig hem till sängen igen. Typiskt. Jag hatar förkylningar, de ska man ha på vintern, inte på sommaren när det är varmt och skönt..

 

2011-04-27
 00:45:53

sweet summerbreeze!

Jag är så otroligt glad! Efter omständigheterna mår jag grymt bra. Tack vare dig!! ♥ Alla frågor och funderingar som snurrar, all förväntan och all besvikelse, alla misstag och all oro för att göra fel eller inte räcka till.. jag har börjat släppa det där nu, det är en fas vi går igenom, det hör till. Det är okej att vara nervös. Det vore värre om det inte skulle vara så som det borde ;)
2011-04-26
 20:45:47

I´ll show you something good!

Le cose non vanno mai come credi

per questo viaggio ci vuole coraggio

-
Saker blir aldrig som du tror
Det krävs mod för denna resa
2011-04-25
 22:59:11

Kan man leva på kärlek?

Helg. Ledighet. Sol. Värme. Kärlek. Vänner. Familj
Det sammanfattar min helg i det stora hela. Jag har i alla fall haft en riktigt bra helg och jag ser inte så jättemycket fram emot att jobba tre helger i rad nu. Men så är livet. Bara bita ihop :) Hoppas självklart på ett glatt besked från skolan med så jag får fortsätta i höst. Men jag hänger inte läpp för det. För i annat fall har jag andra roliga planer på gång! Just för tillfället, lever jag bara på kärlek :) Vem vill planera när man kan ta dagen som den kommer?
2011-04-22
 16:55:05

Something inside of me just died!

Hemma från en lång dag på jobbet.. tror faktiskt att långfredagen heter så av en anledning :/ Hemma för en kort stund, tänkte hinna med en gubbvila, men hamnade här av någon konstig anledning. Dags att packa lite och bege sig till nästa jobb. Kommer somna som ett litet barn när jag kommer hem ikväll. Imorgon ska jag ner till Vadstena och hälsa på mormor och morfar och på Söndag får jag ev träffa mor och far :) Mycket åkande, och till råga på allt har jag tappat bort mitt körkort, typiskt! Hoppas vakterna är snälla när vi ska ut imorgon och att jag ser jävligt gammal ut, suck.
2011-04-22
 16:47:49

Seems my life is gonna change..

2011-04-21
 21:39:08

it is not easy when it is difficult!

Jobbat ikväll, skärtorsdagen! :) och imorgon med! feta pengar!!! inget muntert lönebesked precis :( så hoppas verkligen att det slår lite högre nästa månad.. eller.. det måste göra det! O´learys ringde nu med och hade kris.. typiskt! Vill ju verkligen verkligen jobba. Men jag orkar inte köra dubbelt :/

Glad påsk på er i alla fall, jag ska försöka dra upp mungiporna lite trots allt! :)

 

2011-04-21
 03:25:44

Is a home really a home when your loved ones is gone?

Hem.

Jag vill hem.

 

2011-04-21
 03:18:54

And if somebody's going to make it then this somebody ought to be you!

Haft en trevlig pratstund med Erk ikväll :) Lycka till i helgen, jag ska hålla alla tummar jag har! Och kom ihåg, att jag skulle göra vad som helst för din ambition och viljestyrka. I vanliga fall så hade jag gett tipset att du skulle föreställa dig att alla andra var nakna, men i ditt fall låter jag bli, hehe! Tänk dig istället att alla ser ut som mig, huuuur enkelt som helst att spöa skiten ur! ;) No problem at all!
2011-04-19
 23:45:08

Feel me, hear me, what I try to say.. we leave everything behind!

2011-04-19
 20:57:06

Find me on my better days!!

 

Silence, all I want to say

Seems to run away

I´ll run away with you tonight

-

So try and love me while you can

And take the time to understand

As long as I can toch your face

You know I´ll never leave this place

 

2011-04-19
 19:23:52

you see what no one else took the time to find!

Japp, jag har haft en fortsatt effektiv, ledig dag! Fika och prat med Sabelina, samtidigt som jag gjorde ett tappert försök att få mitt hår att bli lite mindre likt ett råttbo. Tycket nog att jag lyckades ganska bra i alla fall, så nu svajar det vackra bruna håret igen ;) Upptäckte dock hur blek och död jag såg ut så fort håret blev lite mörkare, så passade på att ta en tur förbi soloteket med! Så nu är jag lite brun och fin.. Nu är det dags för en durre, skrapa bort all död hud och vinterpälsen på benen ;)

Påsk i helgen, tiden springer förbi oss. Alldeles alldeles snart sommar ute!! :D Är faktiskt ledig Lördag&Söndag, så på Lördag blir det utgång med Sabina! Det sker för sällan vännen. Vi har inte tid längre, börjar vi bli vuxna? Det måste vi ändra på, hehe!
2011-04-19
 16:14:26

when it comes to being effective!

Ledig dag idag ;) Drog mig till Örebro med kusin för en trevlig shoppingrunda. Fick med mig lite hem i alla fall, lite underkläder, ett par jeans och en tröja! Mer orkade inte kontot, hehe! En lunch senare och ett rally på rv51 så har jag även hunnit med bokning av tatuering. Nu ska jag slänga i lite färg i skallen och fortsätta göra denna dag effektiv. En fika med Sabina om en stund. En ledig dag kan man ju inte kasta bort till att ta det lugnt, eller?

 

Cicci! ♥

Vi måste ses oftare, och definitivt ta ett nytt foto ;)

2011-04-18
 19:46:09

I wanna be somebody!

En toppdag! Kanonväder på jobbet idag.. låg nere vid skön en stund och kopplade av istället för att sitta inne på kontoret. Gick en promenad med min gubbe med, så det har blivit mycket sol för min del idag. Det får gärna vara såhär alla dagar.. En riktigt bra dag med andra ord.. ge mig fler såna! :)


2011-04-18
 17:39:14

Closer to the end of the road..

2011-04-17
 22:05:17

I´m sorry I couldn´t live up to you´re dreams!

Jag hatar den där känslan, när man känner sig otillräcklig. När man så gärna vill hjälpa till, men står helt handfallen utan att kunna rå på någonting. Att se någon må så dåligt, och till och med känna att man skapat den dåliga känslan hos personen i fråga. Inte enbart på grund av skuldkänslor utan för att man verkligen bryr sig. Jag märker att du ber mig om hjälp. Och jag önskar, mer än du anar, att jag faktiskt kunde göra något för ditt välbefinnande! ♥
2011-04-17
 21:54:33

Come here, don´t be scared!

2011-04-16
 21:01:39

Baby can´t you see it to, I want It to be me and you!

Jag vill åka hem, nu nu nu! :) Inte för att jag längtar efter att sitta och köra bil halva östergötland runt inatt, men det ska bli skönt att få lägga sig ner en stund. Börjar bli lite seg nu.. började jobbet för 14 timmar sedan. Kommer sova tills det är dags för jobb imorn igen, sen är den dagen med slut. 3 Maj får jag lägenheten, och om det håller igång såhär så är det snart dags. Hoppas tiden går lika fort som det känns nu.

Fick höra idag av några arbetskamrater att de tycker det är roligt att se mig såhär. Längesedan jag var såhär glad. De hälsade Malin välkommen tillbaka. Like it! :D
2011-04-16
 20:00:41

I'm about to loose control and I think I like it!

Jobbat hela dagen. Fredag var ledig dag med mycket mys :) men resten av helgen består av jobb. Inget jag lider av precis, trivs som fisken! Nu är det ju vår med!! Njuter till fullo av värmen :D en och en halv timma kvar av arbetspasset nu, sen hem och sova lite innan det är dags för att skjutsa fyllon inatt ;) bjuder på en halvtaskig jobb-bild, hehe! Varit dåligt om bilder på sistone. Men kommer mer sen när jag köpt mig en vettig kamera..


2011-04-14
 21:21:19

Tonight I'mma let you take me higher!

Det blev jobb i Finspång idag, 7-13, så en kort dag. Och inga problem alls att komma upp imorse heller. Ojoj, hon avancerar. Det var kanske ingen engångsföreteelse, stämmer det att morgontröttheten avtar med åldern? Och kommer jag i så fall bli trött på kvällarna? Hope not!
Det blev en lunch med Sofia på jobbet, fick även några extrapass i Maj! :) Härligt härligt. Åkte över till Nina för att vara social en sväng med. Så hunnit med mycket idag. Även ordnat med lönerapporter, deklaration och betalat parkeringsböter ;) Alla nödvändigheter utförda! En bra dag förövrigt, ska ta mig lite kvällsmat nu och sen bege mig in mot stan! Woop woop!
2011-04-14
 18:35:36

Lite snyggare, lite bättre!

Jag börjar på ruta ett nu. Ny början, och en ny fortsättning! Lite bättre och lite snyggare helt enkelt. Lyxade till det med en ny design också, ska det vara nytt, så ska det vara nytt! Vi börjar om, med ett leende på läpparna! :)
2011-04-13
 22:10:13

Do not have any expectations, ´cause I will fail!

"Tell them it's me who made you sad
Tell them the fairytale gone bad"

2011-04-13
 18:35:52

What If I say I´m not like the others?

Det blev ingen shopping.. :/ kanske bra det, det blir mycket billigare så, hehe. Bokat in en shoppingdag med Sabina på Tisdag istället. Nu är jag nere i Finspång igen. Blev förflyttad hit imorgon och kommer jobba här nere istället för i Rejmyre. Så tog tillfället i akt att umgås lite med Sabina, tack vännen för god mat! Nu ska jag åka upp till medley och köra ett pass. Röra på fläsket och göra av med all energi som det finns alltför gott om för tillfället!! Kanske stannar en sväng på O´learys med.. när jag ändå har vägarna förbi! :D
2011-04-13
 09:47:42

I want it to be like this for ever!

Vaknade pigg och glad med mycket energi idag! :) Det blev en promenad till jobbet. Kom alldeles för tidigt och hann med frukost och kaffe för ovanlighetens skull. Ett betydligt bättre sätt att börja dagen på än massa stress.. Hm, något att ta för vana kanske? Inte så värst fint väder ute heller, men frisk luft och mysigt som vanligt här uppe med mycket skog och sjöar! Hoppas på att åka in till stan och shoppa lite med Frida efter jobbet. En perfekt dag att gå i affärer på! :D

2011-04-12
 11:41:23

You might think I'm happy but I'm not gonna be ok!

2011-04-12
 11:25:35

you make it easier to get through the day!

2011-04-12
 09:57:03

I know that this is right!

Måndag igår. Helt ok start på veckan. Började dagen med en riktigt lång och härlig sovmorgon! :) Sjukt varmt ute med, så det satt fint med en promenad i värmen.. På kvällen var Johan och jag och kollade på semifinal i basket Dolphins-LF, spännande match! Idag är det åter dags att ta tag i jobbet, men inte förrän ikväll. Innan dess hinner vi med att vara lite effektiva, right? ;)

2011-04-10
 21:24:38

it´s something about you now..

Idag har jag haft en heldag bara för mig själv. Unna-mig-själv-dag :D Det behöver man få ha ibland. Långdusch, nyrakade ben, hårinpackning, ansiktsmask och manikyr. Känner mig som en helt ny människa!! Ska ta det lugnt resten av kvällen nu med.. det kommer bli riktigt skönt att gå och lägga sig ikväll med, speciellt med tanke på att jag är ledig imorgon också. En måndag som inte är meningslös för en gångs skull ;) Det kommer bli en bra vecka det här, det känner jag på mig!
2011-04-08
 22:12:35

I made up my mind and I reached a decision!



I think i've walked too close to love
And now i'm falling in
Theres so many things this weary soul can't take
Maybe you just caught me by surprise
The first time that i looked into your eyes

There's a life inside of me
That i can feel again
It's the only thing that takes me
Where i've never been
I don't care if i lost everything that i have known
It don't matter where i lay my head tonight
Your arms feel like home
Feel like home

This life aint the fairy tale we both thought it would be
But i can see your smiling face as it's staring back at me
I know we both see these changes now
I know we both understand somehow

There's a life inside of me
That i can feel again
It's the only thing that takes me
Where i've never been
I don't care if i lost everything that i have known
It don't matter where i lay my head tonight
Your arms feel like home
They feel like home
(hold on, you're home to me)

There's a life inside of me
That i can feel again
It's the only thing that takes me
Where i've never been
I don't care if i lost everything that i have known
It don't matter where i lay my head tonight
Your arms feel like home
They feel like home
2011-04-07
 22:17:03

Save me from the nothing I´ve become!

Ibland blir det inte riktigt som planerat. Väldigt händelserik dag. Dags att dra ner lite på tempot. I helgen blir det vila, och endast vila. Börjar redan nu. Godnatt! :)
2011-04-07
 20:03:56

What if I can't trust myself?

2011-04-05
 09:25:06

You put a smile om my face, and it made me feel complete!

Gårdagen blev lika bra som planerat! :) min sovmorgon blev dock ganska lång, men den tyckte jag faktiskt jag hade all rätt att unna mig.. Rullade sakta(?) hem mot Vadstena. Åt god mat och umgicks med mamsen!! Var även flitig och bytte däck, för nu är det vår! Ingen mer snö nu, för jag vill inte behöva åka och byta igen.. Besiktning av kärran på Fredag med, suck. Men jag slipper åka till Motala i alla fall. Hoppas de är lika trevliga på besiktningen i Finspång :) Nu måste jag tillbaka till jobbet! Tjing!
2011-04-04
 16:57:18

What i'm feeling is surreal!

Jag blir så arg på mig själv. Hur svårt ska det vara att få ut det man känner verbalt? Sen när fick jag svårt att tala för mig själv? Bläää.. att det ska vara så jobbigt! :(


"when
I left you, I also left my confidence. Fortunately, my independence remains!"
2011-04-04
 16:04:59

how can you see into my eyes like open doors?

2011-04-03
 19:04:56

You appeared right infront of me..

Hihihi, jag kan inte påstå att det har varit en tråkig dag på jobbet. Mia tyckte i alla fall att jag livade upp tillvaron. Jag kände mig mest dum :p Jag är på väg neråt från Hävla, får se något som jag inte väntat mig vid vägkanten. Nog för att jag brukar se mycket djur, men det här hade jag aldrig sett. Ringer Mia och frågar -finns det vilda sköldpaddor i Sverige? Hon ber mig vända och ta kort på den. Hon ville verkligen se vad det var för något.. Förstår att hon skrattade åt mig. Några minuter senare ringer hon och frågar om jag fick något kort på den. -Nej, jag lyckades inte ta kort på den, när jag stannade bilen flög den iväg. Haha! Och där någonstans kände jag att jag borde vänt och kollat innan jag ringde. Hm. Men det kunde ju ha varit en sköldpadda som var på rymmen? Det är ju inte helt omöjligt ;)
2011-04-03
 03:08:16

In the end it all went black!

Klockan är tre!! Sitter kvar på O'learys, ska strax sätta mig i bilen och tuta iväg mot Rejmyre. Frida är borta i helgen så jag har en tom lägenhet som väntar, och en alldeles tom, skön säng :) Kommer somna som ett litet barn. Upp och jobba igen om nio timmar. Men Damn vad det kommer sitta fint i plånboken sen. Då Linda, då ska vi rensa Linköpings gallerior :D !! Nej gott folk, nu bär det av hemåt. Jag är trööött!
2011-04-02
 15:12:15

My heart is confusing me!

2011-04-02
 15:09:36

Just keep coming around!

Efter ett smärtsamt fall, floder av näsblod och 9timmars arbete, står jag fortfarande på benen, hehe! En timma kvar här nu, sen ska jag skynda vidare till nästa jobb. 11timmar till innan det är tid för vila. Woop woop! Skönt att energin flödar och att humöret håller sig på topp. Man vill ju inte vara grinig ;)
2011-04-02
 07:20:08

Cold water is the only thing that can wash away the pain!

Vilken morgon. Vaken? Jag står i alla fall på benen. En kall dusch och lite kaffe så börjar vi dagen! Om 20timmar får jag åka hem och sova igen ;) oh yeah!
2011-04-01
 23:05:26

You're Like My Own Personal Brand Of Heroin!

Sitter hos Frida och dricker ett(?) glas vin! Upp och jobba imorgon, men ett glas mer eller mindre gör ju ingenting.. Frida och Anna sitter här och är sociala. Jag vet inte hur jag ska orka med helgen.. ge mig energi! Ledig Måndag i alla fall.. då ska jag hem till mamsen ♥ och Cicci kanske följer med! Sen är det bara förmiddagspass i veckan som kommer, och en ledig helg, DET är nånting som är värt att se fram emot! Jag saknar dig!
2011-04-01
 22:37:48

All i want is another good time!

2011-04-01
 15:53:06

Det blir nog bra till slut!!

Sitter i bilen på väg till jobbet, haft en riktig mysdag!:) Vanligtvis brukar jag bli riktigt frustrerad över att vara ledig en hel dag, men när jag får ha såna här dagar så är det nästan tungt att åka till jobbet.. Men jobbar med älsklingsfrida ikväll, så det är ändå helt ok!:) Helgen består av 30 timmars jobb, i värsta fall 35. Men ska absolut inte klaga, jag har ju i alla fall ett jobb. Fick skapligt med pengar tillbaka på skatten med, Jippie! Lägenheten var inte så bra som jag tänkt mig, så jag väntar nog i fyra veckor till på den andra. Och den kommer bli toppen. Sommaren kanske inte blir så tokig trots allt :D