2011-01-31
 12:30:50

Vad gör man när tiden flyger förbi och man inte hinner med riktigt?

Vecka5. Måndag. Satan så fort tiden går. Men skönt ju, nu börjar det bli lite varmare ute och jag vill bara ha sommar! :) Helgen sprang med förbi, jag hann knappt märka att Johan var borta i 4 dagar.. Torsdag&Fredag var det jobb och mys med Sabina. För övrigt så målade kvinnan på riktigt bra och garderoben blev finfin! Lördag blev det lite folk här hemma och utgång på kvällen, riktigt trevligt :) Igår mådde jag dock precis som jag förtjänade, men jag överlevde den dagen med. Nu är det jobb som väntar idag, jag älskar Måndagar!

2011-01-29
 00:44:50

Helgen kunde inte börjat bättre..

En riktigt bra start på helgen! :) Länge sedan jag hade det så bra på jobbet. Första kvällen, och jag hade det riktigt trevligt. För er som inte vet så började jag på O´learys idag :) Servitris/Bartender. Mycket bättre än hemtjänsten, och jag hoppas verkligen att jag får komma tillbaka. Kändes som att det gick bra i alla fall, roligt att prova på något nytt, och det här tror jag definitivt kan vara något för mig! :D

Nu har jag precis målat klart garderoben! Tack så hemskt mycket Sabina för hjälpen. Alltid trevligt med vin och sällskap, det blir sååå mycket roligare då :D Hoppas Johan uppskattar jobbet när han kommer hem. Har tyvärr inga för och efter bilder. Men när jag är klar sen kan ni kanske få en efter bild åtminstone :)

Klockan är ett på natten, jag har färg överallt och ett fullt vinglas, bjuder på den här bilden ;) Jag mår så himla bra just nu, det är Sabina som piggar upp mig, du underbara!! Härligt härligt att gå upp och jobba klockan sex imorgon btw!! ;)

2011-01-28
 02:04:03

Stor sanning i dessa ord, värt att lägga på minnet!

"Det stora är inte att vara det ena eller det andra,
utan att vara sig själv! Det förmår varje människa som vill det"


2011-01-28
 00:55:29

Jag brukar drömma, om livet jag har nu!

Johan har åkt, klockan är ett och jag sitter uppe vid datorn och skriver på min bok! Jag har inte riktigt kännt efter om det är tomt än, det lär jag nog märka först när jag lägger mig i en tom säng! :/ Inte sovit ensam på evigheter. Imorgon är det första dagen på det nya jobbet, det ser jag fram emot :) Men jag är också riktigt nervös. Sabina kommer på kvällen med, delar på en vinare och hjälper mig med projekt garderob!! :) ♥
2011-01-27
 22:43:43

Hela världen väntar på sol..

Jag vill ha sommar! Jag vill ha värme! Jag vill ha SOL! Saknar veckan på Kreta. Många som åker iväg nu.. Jag vill också!! :) Ingen som är på en sista minuten? Vi valde ju dock våra tatueringar detta år istället för en resa. Så får vara nöjd ändå. Blunda, vara glad och vänta tills nästa år. Det kommer väl en sommar hit också vad det lider. Såå tråkigt att vänta dock, jag vill ha den NU! Sand mellan tårna och bruna ben!!!


2011-01-27
 18:32:02

Ingent framtidsjobb precis, det stryker vi från karriärsplaneringen!

Har idag konstaterat att jag absolut inte ska bli målare/tapetserare!! Färg overallt och ingenstans, förutom där den ska va! ;) Fått ut all skit ur klädkammaren i alla fall, och börjat måla! Har inte fått hem all färg än, så jag får fortsätta i helgen, hoppas jag hinner till Lördag bara. Ska rusta upp klädkammaren ordentligt, suprise till Johan, nu när han är borta :D Ett större projekt än jag trodde. Blir ju dock inte sysslolös i helgen i alla fall ;) Kan inte fatta hur vi fick plats med allt inne i klädkammaren.. satan vad skit man samlar på sig! Ska ut och slänga massa nu..
2011-01-26
 22:27:22

Jag är så mycket starkare än du!

2011-01-26
 22:26:48

Effektivitet på hög nivå!!

Jobbat 11 timmar idag! Fick stanna kvar en timma bara för jag fick ett larm. Vilket så roligt resulterade i att jag hade 3 min på mig att äta när jag kom hem. Åt upp maten innan jag gick ifrån mikron, yes! Åkte direkt in till stan för att köra ett danspass i 75 min. Inte för att jag gav 100%, hehe, jag var suuuuperseg. Men det gick nåt om nåt bra i alla fall.. Nu är jag mer än mör i kroppen och mina benhinnor skriker av smärta och ber mig ta det lugnt en smula :/

Johan åker till fjällen imorgon! Det firar vi med fest i helgen ;)
2011-01-25
 00:02:26

Segla iväg med mig, till en annan värld!!

2011-01-24
 23:47:47

MegaWHAT?

Johan och jag hade just en lite smårolig konversation.. jag är lite trög ibland ;)

- Jag ska bara köra klart den sista nu, 454 MegaBit.
- Megabyte, heter det för fan! Men du kan få min MegaPitt om du vill?

Haha, rar du är baby!! Och nej, jag är inget datageni!! ♥
2011-01-24
 22:04:44

Så länge vi båda andas..

Vårt sista gräl fick mig att skapa en blogg.. detta gräl fick mig att börja skriva en bok! Jäklar så effektivt. Du motiverar mig :D Och bra kommer det bli. Varför har jag aldrig funderat på att skriva en bok innan för? Nu har jag i alla fall tidsfördriv ;)
2011-01-23
 22:09:30

Tårarna för dig slutar aldrig rinna och minnet av dig ska aldrig försvinna!

Rassmuss "Affe" Lindholm!
Din tragiska och grymma död är en uppmaning till oss andra att ta livet och varandra som en gåva, så länge vi har det, en dag i taget. Idag är det 5 år sedan du lämnade oss, men den dagen har etsat sig fast i minnet, och jag minns den som igår..
Du är fortfarande väldigt saknad vännen. ♥



2011-01-22
 17:32:08

Ska det va, så ska det va!

Hahahaha, det är lätt såhär det ska se ut om ett tag efter lite mer träning!
Vad killen än går på så vill jag lätt ha lite ;)
2011-01-22
 16:39:15

Skjut inte upp saker till morgondagen som du lika gärna kan ta i övermorgon!

Saker som är svåra att säga när du druckit för mycket vin:
- Oöverträffat
- Innovativt
- Preliminärt
- Kvastskaft
Saker som är väldigt svåra att säga när du druckit för mycket vin:
- Västkustskt
- Konstitutionerad
- Substantiera
- Tillvägagångssätt
Saker som är i stort sett omöjliga att säga när du druckit alldeles för mycket vin:
- Tack, men jag vill inte ha sex.
- Nej, ingen mer sprit för min del.
- Ledsen, du är inte riktigt min typ.


Tips från coachen! ;)
In till stan till Tomas&Jennifer. Lördag it is. Party it is. :D


2011-01-21
 18:47:18

Det finns ingenting jag inte kan testa.

2011-01-21
 18:45:56

Hårt arbete lönar sig i slutändan..

Tagit tag rejält i träningen nu! Och det känns :D Syns också för den delen! Idag var jag uppe på gymet och stog 50min på löpbandet.. hade satt målet 60min, men mina benhinnor sa ifrån efter 50 :/ Typiskt. Men det kändes bra ändå. Skönt om inte annat. Nu börjar det rasa, här ska det brännas! 7kg sen augusti, hoppsan :D Kommer i tre av mina 19par jeans jag la undan, en bra start åtminstone, men ännu en bit kvar till målet!
2011-01-21
 18:39:00

Tjugofyra timmar, ett dygn? Mitt dygn skulle behöva fyrtioåtta timmar..

Ups, var tog tiden vägen? Gått hela dagen och trott att det var Måndag idag, haha, men oj då, det är ju Fredag :O

Veckan har varit upp och ner. Var i Linköping igår, Cloetta Center, VM i handboll :D Kom hem sent och var nog inte i säng förrän ett någongång, stentrött! Förstog ingenting när klockan ringde halv sex imorse. Vaknade upp först när jag parkerade i Rejmyre, en timma senare ;) Jobbade sen hela dagen! Tjoho! Idag blir det bara en slökväll hemma, för imorgon ska jag upp och jobba igen. Behöver sova ikapp några timmar. Är kattvakt i helgen med! Stort uppdrag! Erika bjöd på lunch igår som kompensation, specialpannkakor, med banan och jordnötssmör :) Faktiskt riktigt gott! Det får vi göra om flera gånger. Nu - soffan! :D




2011-01-21
 18:28:00

När vi har som mest livserfarenhet, har vi ingen nytta av den!

Bakade bullar här om dagen, i Tisdags tror jag att det var! :D Nu är alla bakverk från jul slut. Och tur är väl det, för jag är fruktansvärt less på julen. Så in med nya bullar i frysen!! Nu är det bara ni kommer och fikar gott folk ;) Lovade tjejerna på träningen att baka något gott till lagfesten, så det blir nästa projekt! Erika, du får komma hem hit, så ska vi försöka baka något ihop ;) Vi kan ta ner brandvarnaren innan, hehe..



2011-01-19
 12:38:00

Jag vet att jag en gång drömde om livet jag har nu! Det var dock finare i min dröm..

2011-01-19
 12:34:11

Alla är vi olika, som tur är!

This is real, this is me
I'm exactly where I'm supposed
to be now
Gonna let the light shine on me
now I've found who I am
There's no way to hold it in
No more hiding who I want to be
This is me

I have to believe in myself
It's the only way

Now I've found who I am
There's no way to hold it in
No more hiding who I want to be
This is me
-



2011-01-19
 12:28:35

Vad är rättvisa och vem har sagt att allt här i livet är rättvist?

Sitter och pimplar i mig lite kaffe, fått sova något i natt så nu är dygnet nästan tillbakavänt! :) Måste ju vara pigg och glad imorgon bitti när jag ska ge mig iväg på min livs första arbetsintervju. Nervös så in i !!! Jobbar dock kväll idag, så då får jag automatiskt något annat att tänka på!
-

Fick en kallelse för MR på Vrinnevi.. typiskt.. jag som precis glömt av det där, ska man behöva oroa sig igen? :(
2011-01-18
 16:13:10

Jag är glad att vara tillbaka!

Back in black
I hit the sack
I've been too long I'm glad to be back
Yes I'm, let loose
From the noose
That's kept me hanging about
I keep looking at the sky
'Cause it's gettin' me high
Forget the herse 'cause I'll never die
I got nine lives
Cat's eyes
Usin' every one of them and running wild

'Cause I'm back
Yes, I'm back
Well, I'm back
Yes, I'm back
Well, I'm back, back
Well I'm back in black
Yes, I'm back in black
-


2011-01-18
 16:09:30

Vad gör du när resten av världen sover?

ojojoj, nu har jag vänt på dygnet totalt. Det är såna här perioder det skulle sitta fint med nattjobb. Somnade på soffan inatt, och blev väckt två timmar senare av en morgonpigg Johan som skulle till jobbet! De nuvarande rutinerna fungerar så att jag somnar när han går och vaknar när han kommer hem.. Gick i alla fall upp runt halv ett idag, lagade mat och fixade. Så lite effektiv har jag allt varit. Nu till exempel, bakar jag bullar!! :D Mumsmums!

För övrigt för att berömma mig själv lite, så är jag tre dagar nikotinfri idag!! :D Inget snus, inga cigaretter, bara vanlig frisk luft :)
2011-01-15
 23:55:41

Hur grått det än är, likt en dag som denna, så färger du hela min värld min vän!

En heldag med Sabina, kan inte bli annat än bra! :) ♥
Promenad, fika, mysmiddag, film, popcorn, skitsnack!! Underbart! Glad att jag har dig vännen, den vänskapen är värd att hålla fast vid. Värd miljoner!!  Vi pratade om hur mycket vi längtar till sommaren. Promenader, glass och bad.. men tiden går fort så vi får hoppas att den är här snart..

2011-01-15
 13:40:12

Framgång är det det finaste i livet!

Det börjar likna något! :D Tre sittningar nu.. nästa sittning hinner vi nog färdigt med geishan och därmed hela detta motiv.. Sedan ska vi börja på en ny, på insidan av armen. Sen ska dessa tre bakas ihop till en underbart vacker och fulländad halvsleeve!! :D





2011-01-14
 00:52:16

En dam på jobbet citerade denna text för mig igår, fick mig att må så mycket bättre!!

"Livet är ingen rak och lättsam korridor längs
vilken vi färdas fritt och obehindrat,
utan istället en labyrint av passager,
genom vilka vi måste söka vår väg,
vilse och förvirrade, då och då
fångade i en återvändsgränd.

Men alltid, om vi har tron,
ska en dörr öppnas för oss,
kanske inte den vi själva
kommit på tanken att välja,
utan en som tillslut
kommer att vara bra för oss."

- A.J. Cronin
2011-01-13
 22:24:27

Det är en konstform.. inte alla som förstår!

Kom precis hem från handbollsträning. Inte många där, men vi hade skitkul ändå :) Klarade mig från bollar i nyllet i alla fall, trots att jag stog i buren :D Någongång ska väl turen vara på min sida. Ska hoppa in i duschen nu, men tänkte bara slänga upp en bild på min nya darling!! Nu när jag ändå behövde ta bort tejpen.. Bilden är inte så graciös, och det kommer bli bättre sen, men ett smakprov i alla fall :)


2011-01-13
 13:51:34

Allt börjar vända nu.. :D

Nu börjar statistiken att sjunka, kan kanske ha med att göra att jag blivit så sjukt kass på att uppdatera! ;) Jag mår bra, ni mår bra? Allt är bra :) Paula ringde mig imorse, vilket slutade i att jag nu sitter här med en alldeles sprillans ny dermal anchor! :D hihi. Spontan - javisst! Imorgon är det dags för en sittning till och bygga på tatueringen lite. I´m on! Lovade att lägga upp bilder på piercingen och tatueringen, det kommer i helgen eller strax därpå, promise :)

Nu ska jag ner till Netto för att möta upp en tjej som vill köpa min bok jag lagt upp på blocket. Så om jag inte skriver något mer har jag blivit kidnappad!! xD
2011-01-11
 14:19:12

Det är dags att vakna nu!

Jag tror inte längre att jag behöver åka bort för att veta var hem är.
Jag behöver inte försöka glömma för att minnas.
Jag behöver inte mista dig för att sakna dig.
Jag vet nu var min plats är.
Vi är nog alla någongång i behov av att få vakna upp ur dimman vi befinner oss i.
Jag var aldrig vilsen. Jag hade dock kartan upp och ner.
Men nu är jag hemma igen. Jag är hemma nu älskling.

2011-01-10
 22:50:53

våra hjärtan sjunger mindre än vi vill..

2011-01-10
 22:44:28

Vänner väljer man, familjen är dock inte man kan rå på ..

Satt och klickade runt lite på datorn och hittade dessa artiklar om min försvunne farbror sedan några år sedan tillbaka.. Fick reda på det för några veckor sedan. Snacka om att ha bristande kontakt med sin familj!?

http://svt.se/2.55868/1.825793/ingen_letar_efter_roger?lid=share

http://svt.se/2.55868/1.814316/sparlost_forsvunnen_i_fem_veckor?lid=puff_825793&lpos=extra_0
2011-01-10
 01:53:32

Ibland säger tystnaden så mycket mer..

En händelserik helg med mycket kärlek, bråk, roliga och mindre roliga dagar. Jobbat kväll nu, så imorgon Måndag är det dags att återgå till vardagen. Positivt? Jag vet inte det jag. Jag vill nog helst ha helg igen..
2011-01-05
 15:02:02

Du behöver inte säga något, jag vet ändå ..

Mår lite bättre idag! :) Skrev en statusuppdatering på facebook att jag låg hemma och mådde illa.. en gammal vän kommenterade och frågade om jag var gravid :P Några minuter senare strömmade det in kommentarer och sms från folk som undrade om jag var på tjocken. Take it easy, inte denna gång :) Det är nog bara influensa..

Onsdag idag.. varit hemma hela veckan så börjar bli segt att inte göra något nu. Ska iväg till frissan snart, klippa och permanenta håret :) tjoho.. imorgon kommer mamsen och papsen hit och i helgen är det aluceum cup, lite aktivitet i vardagen i alla fall :)

2011-01-04
 01:10:29

Sömnlös, tankarna svävar iväg, allt pågrund av dig!

Ligger i sängen, kan inte sova :( där fick jag för av jag låg och sov hela eftermiddagen. Upp och jobba ska jag imorn med.. Suck. Bara ta tjuren i hornen och pallra sig upp imorn :/ ska väl göra ett nytt försök.. Sov gott!
2011-01-03
 15:43:27

Även om jag vore konstnär, skulle jag aldrig kunna skapa något vackrare än du..

Amanda, jag har fyra st tatueringar, men det ska så småningom bli tre :) Håller ju på och bygger på armen nu, den ska byggas ihop med draken som jag har på skuldran. Den blev dåligt gjord så jag vill ta bort lite fokus ifrån den genom att baka in den. Det kommer nog bli jättebra när det blir klart, men det är några sittningar kvar! :) Den tredje bilden, är vår familjelogga som både jag, mina föräldrar och bröder har :) Den sitter på vä underarm.. den sista har jag på ankeln, också dåligt gjord tyvärr, men jag är inte bitter för det ;) Det är ju syftet i de som är av störst betydelse!

2011-01-03
 10:53:50

Det som kommer från hjärtat, går till hjärtat!

Lovade Erika en liten spellista! :) Så här har du Erika, mina för tillfället favoritband!









2011-01-03
 10:44:51

Om du önskar att dina drömmar ska gå i uppfyllelse, får du inte sova för länge..

Nyårshelgen är över, och jag lever därefter, precis som jag förtjänar. Jobbade till fyra i onsdags.. somnade direkt efter jobbet och vaknade 16 timmar senare. Utvilad? Nejdå.. firade nyår hos Makke, hade en supertrevlig kväll. Nyårsdagen firades sen hos my beloved Sabina!! :D En 12-timmarsfest ;) Den också riktigt trevlig. Somnade 06.00 och vaknade 10 timmar senare, klockan fyra på dagen.. hum, svårt att somna sen på kvällen? Nej då, inte om man heter Malin.. somnade runt elva och vaknade här nyss, ca 12 timmars sömn till med andra ord. Och jag är inte direkt pigg, suck. Jag vill bara SOVA! Vad hände med att få sova ut?