2010-08-30
 20:47:33

Beslutsångest till tusen!

Fan. Vet man någonsin vad man vill göra av livet? Känns det någonsin rätt? VAD ÄR RÄTT? Läser jag för att det är roligt, för att det är något jag verkligen vill? Inte känns det så nu i alla fall. Utan bara för att man måste ha en utbildning. Fan. Kan ingen bestämma åt en? LIIITE virrig!

2010-08-30
 16:40:37

så vill jag spendera mitt liv - med dig!

Husvisning om cirkus två timmar. Jag kommer stå som besatt och titta på alla människor jag ska slåss med på budgivningen. För jag ska ha det här huset, jag MÅSTE ha det här huset. Det är ju min dröm, ta den inte ifrån mig!

http://www.hemnet.se/beskrivning/818861?r=3
2010-08-30
 14:43:48

Människorätt för ofödda!

Första dagen på andra året på BMAprogrammet. Den här kursen handlar om endokriniologi. Vi fick redan idag en uppgift tilldelat. Vi ska skriva en litteraturstudie, och vad handlar det om? Jo, ägglossning och vad som sker i kroppen med hormoner etc. Ett tecken? Jag vill ha en bebis! Nu! Helst igår!

Sen nu när jag kom hem hittar jag denna sida på en väns blogg: http://abortnej.se/ En film som är så sjukt fruktansvärd. Jag är inte mycket engagerad politiskt eller så men i denna fråga står jag på ett starkt nej och det har jag kämpat för länge. Många av mina vänner vet hur otroligt fel jag tycker det är och om det någonsin kommer upp i era tankar att göra det så se denna film först!! Tänk om din mamma gjort abort! Jag skulle iaf aldrig göra det!
2010-08-30
 14:24:43

Ny start med nya krafter!

Helgen har varit intressant, och för att inte nämna jätterevlig! :) Bra avslut på en toppensemester. Idag började skolan. Dock vet jag inte om det var skönt att vara tillbaka eller inte, var det det? hm. men det löser sig nog. Resultatet på tentan kommer innan Onsdag. Nervigt.
Här är ett av få band jag lyckades höra/se i helgen! ;)

2010-08-28
 01:53:10

skogsröjet - mitt i ingenstans!

Första dagen av helgen är precis passerad.  Sabina och jag åkte, väldigt spontant in till Rejmyre för att vara sociala med dem som skulle in till skogsröjet. Det kostade 600 kr. Hade vi det på oss? Självklart inte.. så en resa till Finspång, och en brieost senare ;) så var vi inne där för att ta en öl på skogsröjet. Där var Sanna & Kristofer för att vara sociala :) Askalas idag, efter ett regelbundet intag av alkohol.. Imorgon blir det ännu mer party!! :D Skönt på ett sätt att vardagen är tillbaka, min vänner! Vad betyder mer? :)
2010-08-27
 14:58:41

tillbaka till vardagen.

För ett tag var det skönt att släppa alla problem. På semestern var mitt största problem vad jag skulle ha på mig för bikini. Inga bekymmer, med andra ord! Tänk om man kunde få en sån vecka, eller bara någon dag nån gång ibland. Såhär en dag efter hemkomst kastas alla problem på mig. Suck. Blir livet nånsin lätt?

"how much does it take to get rid of you?
I am so sick of you"
2010-08-26
 17:31:40

Det skönaste med att resa bort är att få komma hem!

Kreta, 47 grader varmt, Kärlek.. vad kan man mer begära av sin semester? En vecka med helt otroligt skön atmosfär. Dock en del missöden, men när det gäller mig är väl det inget konstigt? Har i alla fall haft det underbart. Dessutom har kärleken blomstrat upp ännu mer och jag är kär upp över öronen! :) <3

 

 

 

2010-08-18
 15:43:48

äntligen är det över och jag kan börja njuta av semestern!

Nu är det över, alltihoppa. Tentan är skriven och jag kan äntligen slappna av. Det är först nu man märker hur mycket man spänt sig, herregud! Vad betyder ordet koppla av liksom? Tentan kändes ganska bra i alla fall. Svarade på det mesta. Om det var rätt eller fel svar vet jag inte :P men de är skrivna i alla fall. Nu är det bara att hålla tummarna tills resultatet kommer, om 10 arbetsdagar! Ska njuta av semestern fram tills dess. Vi börjar ju skolan sen den 30:e. Lite sommarlov är jag värd i alla fall! :D Linda, jag och Niko belönade oss själva med lite shopping efter tentan, det är man ALLTID värd ;)
2010-08-17
 11:53:36

en barndomsdröm som idag fortfarande är långt borta. nu har jag dock börjat sträva efter den och jag släpper den inte i första taget!

2010-08-17
 10:02:43

keep you´re eyes closed and wish you´d never opened them.

Idag ska jag inte göra så mycket annat än att läsa, sista dagen you know! Blir en tripp och handla och husvisning i eftermddag med men annars är jag förhoppningsvis nere i djup koma. Tentar imorgon mellan 8.00-12.00. Håll tummarna för mig! :) Sjukt vacker låt för övrigt. Tänk om man vore så duktig.

2010-08-16
 16:52:47

Inte ens koma kan rädda mig nu.

Typiskt! Nu kommer tentaångesten krypande. Frågar mig själv, som alltid dagarna innan, varför började ja inte plugga tidigare? Lär man sig någonsin? Stort suck över det. Bara hoppas på det bästa. Att jag redan kan allt jag behöver! :/

Längtar samtidigt till tentan. För då vet jag att det bara är en ynka dag kvar innan vi ligger på plajan och bränner sönder oss! :D


En dag med Sabina på biblioteket! :)
2010-08-15
 12:31:07

we don't celebrate sundays

Tänkte försätta mig i tentakoma nu. Det är söndag. Tre dagar kvar! Men det här löser vi, bara sjunka ner djupt nu och printa in informationen i kontoret ;)

2010-08-14
 18:54:17

du har etsat dig fast på min näthinna.

2010-08-14
 17:52:05

att det ska vara så svårt att slå sig till ro.

Ännu en lägenhet till salu! :) Denna gångs på fäskogen. Visaning efter Grekland. Lite kluven nu, vilken är bäst? Hallonstigen är större, det är den. Men den här är sååå vi! Riktigt fin. Men det skiljer 100.000 på dem, det är några kronor..

http://www.hemnet.se/beskrivning/818861?r=3
2010-08-14
 00:02:07

love the way you lie.

2010-08-13
 23:53:40

det blir aldrig som man tänkt sig.

åå, typiskt. jag kan ha haft den mest jobbiga kvällen på länge. så fort man håller i nåt så blir det bara FAIL! fan. alla åkte hem med dåligt humör. till och med den personen som skulle sova över fixade extra skjuts hem till stan för att det var så dött här :/ förlåt. men jag försökte vara trevlig och prata med alla, eller? Trevlig värd liksom. men jag försökte göra det bästa utav det. och nu ses vi inte på över två veckor, hade känts skönt att få avsluta det med en trevlig kväll, men nee..
2010-08-13
 17:00:49

finns inget sötare.

Johan och jag har precis varit och hälsat på bebis! Lilla Hanna på två veckor :D Huuur söt som helst, jag vill med ha!!! Tyvärr glömde jag kameran hemma, så det blev några halvbra bilder med mobilen..

2010-08-12
 23:53:17

så typiskt mig.

Stan med Linda idag! :) shoppat. Två toppar för 80kr, inte dåligt! Dock är det ju som vanligt att jag hittar saker som skulle passa alla andra, men inte till mig. Sanna kom på fika förut och hade på sig vad som skulle kunna vara jordens snyggaste tröja.. Lite avundsjuk jag blev då. Det stog nästan Malin på den, suck, var finns de kläderna när jag shoppar liksom? Hittade ett armband häromdagen, på rea! Köpte jag det? Nej, självklart inte. Ska springa tillbaka i veckan som kommer och se om det finns kvar. Så typiskt mig.
2010-08-11
 23:01:05

"Non mihi, non tibi, sed nobis"

"Inte för dig, inte för mig, men för oss!"

På tisdag är det dags för husvisning igen. Den här gången känns det mycket bättre än det gjort tidigare, hoppas att den känslan håller i sig!

http://www.hemnet.se/beskrivning/814386?r=3

2010-08-11
 19:01:48

finns det något som kan vara så vackert och smärtsamt på en gång?

I'm so tired of being here, suppressed by all my childish fears
And if you have to leave, I wish that you would just leave
Your presence still lingers here and it won't leave me alone

These wounds won't seem to heal, this pain is just too real
There's just too much that time cannot erase

When you cried, I'd wipe away all of your tears
When you'd scream, I'd fight away all of your fears
And I held your hand through all of these years
But you still have all of me

You used to captivate me by your resonating light
Now, I'm bound by the life you left behind
Your face it haunts my once pleasant dreams
Your voice it chased away all the sanity in me

These wounds won't seem to heal, this pain is just too real
There's just too much that time cannot erase

When you cried, I'd wipe away all of your tears
When you'd scream, I'd fight away all of your fears
And I held your hand through all of these years
But you still have all of me

I've tried so hard to tell myself that you're gone
But though you're still with me, I've been alone all along

When you cried, I'd wipe away all of your tears
When you'd scream, I'd fight away all of your fears
And I held your hand through all of these years
But you still have all of me, me, me
2010-08-11
 18:15:05

stå ut en vecka nu, ge allt du har.

Imorgon ska jag frivilligt bege mig till Linköping för att gå på ett resurspass inför tentan. Känner att jag kan behöva en push i rätt riktning. Tror det hjälper att få träffa lite "skolfolk" också :) Ska ta en fika på stan med Lindus efteråt! :D
2010-08-11
 18:08:00

besök under dagen.

Mormor och morfar har varit här på besök idag och träffat odjuret för första gången! :) Alla djur älskar morfar, jag förstår inte vad han gör. Wilma går alltid till morfar så fort han kommer och han lyckades charma lilla kissen också. Men det är väl tur att de gillar någon i alla fall ;)

2010-08-11
 10:52:47

den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

nu är det inte många dagar kvar. Kreta here we come, sol! förutom min extremt-jobbiga-gipsade-handjävel så tror jag vi kommer få det kanon. högsäsong denna gång, hoppas inte så mycket annat kan gå fel.

2010-08-09
 22:05:01

det skrålar i högtalarna!

2010-08-09
 10:58:45

efter regn kommer solsken!

Mobilen ringde precis. Malin, du har vunnit en dag i Stockholm, med fotografering, sminkning och hela köret. Kom till oss och bli modell för en dag, helt gratis! :D (Modell för en dag)

Vad nu då? Var det inte jag som var otursförföljd? :) Tar så klart med mig mina älskade vänner Sanna och Sabina! En tripp till Stockholm är ju aldrig helt fel. Stort tack till Martina som anmält mig! :D Underbart snällt av dig!
2010-08-08
 16:20:02

det är klart att det är jag som skadar mig, vem annars?

Cup i Vintrosa igår. Riktigt roligt, så länge det gick bra ;) Pajade fingret lite och det visade sig att det gått av och att en del av benet var borta. ajaj :/ Nyss hemkommen från akuten. Så jäävligt roligt att ha gips i tre fucking veckor nu, när vi ska till Kreta :/ fan. Det kommer ju ge skitfin bränna :O

Men tack tjejer för en trevlig dag igår :) Om fyra veckor är jag tillbaka på träningen.


 

2010-08-06
 21:26:31

taggad till tusen, nu kör vi!

Imorgon är det dags för beachhandbollscup, i Vintrosa! :) Åker klockan sex imorgon bitti, ingen sovmorgon här inte ;) Skönt sådär en lördag. Uppdaterar imorgonkväll om hur det gått. Önska oss lycka till! :D

2010-08-04
 19:18:03

har verkligen fått nog nu.

2010-08-04
 19:12:52

stackars jävel och vara så sjuk men inte få dö.

rubriken säger nog det mesta. inte på jordens bästa humör idag.. ska krypa ner i soffan och hoppas på att det vänder. om jag inte pratar med någon mer idag, finns ju ingen anledning av bli mer sur?
2010-08-04
 19:08:16

märkt för livet.

Suttit och funderat lite över min tatuering idag, har ett megaprojekt på gång! :D Älskar´t. Tar ju dock lite tid att spara ihop alla pengar som kommer gå åt, så jag har bestämt mig för att vänta till nästa år. Johan ska ju med göra en, en helsleeve. Jag tänkte bygga ut min drake som jag har på skuldran. Den är dåligt gjord tyvärr :/ så jag tänkte smycka ut den med lite mer :) Har samlat ihop lite bilder som jag ska använda mig utav när vi bygger ihop nåt. Så vad tycks? De första tre bilderna är på de jag redan har!

 

Vänster underarm 2009.

Vänster ben 2007.

Höger skuldra 2006.

Nästa projekt, alltså 2012! :D Höger skuldra/arm/bröst ..

2010-08-03
 19:49:42

du kommer alltid att vara min första kärlek.

Insåg precis att Johan och jag varit tillsammans i 6½ år nästa vecka! Känns som om det var igår vi träffades. Visst har vi varit med om mycket, men det har gått fort.

J - Jag älskar dig idag!
M - Bara idag? :O
J - Nej, jag älskar dig alla dagar i veckan! :D

Johan&Jag på mina föräldrars bröllop Juli 2004.

2010-08-03
 13:28:37

spelar ingen roll om man är tjock eller smal så länge man mår bra.

Sabina bjöd på cupcakes och kaffe innan träningen igår. Riktigt gott! Du behöver inte plugga Sabina, jag kan anställa dig som personlig kock istället! :D Jag skulle nog kunna leva på cupcakes ett tag ;) Nu ska jag till Nina, som också bakade muffins igår.. dock blir det inget kaffe hos Nina då hon inte har någon kaffebryggare. Men det får gå ändå ;)
Ni göder mig mina vänner, jag lär inte svälta ihjäl i första taget i alla fall! :D
2010-08-03
 11:51:38

när ska mardrömmarna sluta?

2010-08-03
 11:49:49

lustigt att allt helt plötsligt fungerar under stress.

Tentan är snart här nu, om 15 dagar för att vara exakt. Här sitter jag och åmar mig istället för att läsa, vad är mitt problem? Ina peppade mig igår med orden:

Lita på dig själv!
Praktiska tentan, hur bra gick den?! Just det, skitbra!
1 år snart avklarat, 2 år till så har du uppfyllt din dröm! Bestäm dig för att börja i en ände, sen kör du bara på. Tag små pauser och tyck att du är duktig, för det är du!


Det värmer att få höra, men jag kommer fasen inte igång i alla fall. Även fast alla tjatar på mig, suck. Jag jobbar fram till den trettonde nu, sen har jag fyra dagar ledigt innan tentan. Då jäklar brukar det gå bra som bara den att läsa. Men jag vill inte vänta tills dess. Vill kunna plugga i förväg, innan stressen kommer! Nej, men om jag skulle sluta klaga över livet då och sätta igång?
2010-08-02
 08:47:13

vad hände med att få sova i lugn och ro?

hm. visst är de söta när de är små? dock finns det tillfällen då jag skulle kunna strypa båda två. de var så söta och rara igår minsann, låg och sov nästan hela dagen. Men på nätterna förvandlas de till små hemska monster som ska förstöra sömnen. tur att jag är så godhjärtat så att jag ser mellan fingrarna ;)