2010-07-31
 23:57:36

falla fritt.

Vad vill du säga när allting är sagt
vad vill du känna när någon tagit din makt
du vill att jag ska sjunga
men bara om sånt som hör till sitt
men ska jag sjunga
då ska det finnas tid att sjunga fritt

Vem vill du spela när du lagt alla kort
hur vill du leva när tiden går för fort
du vill att jag ska känna
för något som aldrig känts som mitt
men ska jag känna
då ska det finnas tid att känna fritt

Hur ska du veta om ingen lärt dig hur
hur ska du våga chansa
du som aldrig haft nån tur
du vill att jag ska älska
med nån som bara älskar sitt
men ska jag älska
då ska det finnas tid att älska fritt

Vad ska jag skriva för att du ska bli berörd
hur högt ska jag skrika
varje gång jag vill bli hörd
du vill att jag ska falla
mot något som du har gjort till ditt
men ska jag falla
då ska det finnas tid att falla fritt
2010-07-31
 22:38:42

vårat kärleksbarn.

Har inget bättre för mig ikväll. Satt och morphade ihop en bild på Johan och mig. Så här skulle alltså vårat framtida barn se ut! :) Lite häftigt är det, eller hur? :P

2010-07-31
 21:52:05

arbete är ett måste för att få lite kvalité på livet.

Hemma från ännu en dag med jobb. Jobbat sen sju imorse, nu är jag totaldöd. En kall på den och slå mig ner i soffan, underbart! Johan är inne i stan och partajar med kusinerna. Själv vill jag bara ligga halvdöd och inte göra någonting alls. Skönt det med ibland, men snart måste det festas med?!

Jobb imorgon också, men eftermiddag som tur är. sovmorgon! :)
2010-07-31
 11:43:15

förlorade sinnnen.

döv, stum eller blind? det som skulle skada mig mest vore nog om jag förlorade hörseln. hemskt att inte kunna höra.. lyssna på musik! den som är så underbar!

2010-07-30
 22:54:42

biomedicinsk analytiker, något att sträva efter ?

Var ska jag hitta motivationen till att läsa? tappat den någonstans på vägen. Jag har ett mål, men var tog trappstegen vägen? Vet inte riktigt hur jag ska lösa det här.. svårt att läsa när man inte har en aning om varför man gör det? Vad är det jag lär mig och varför? Kommer det någonsin kännas bra? Ligger just nu som reserv 38 på SSK, ganska goda chanser, men jag tror att det är BMA som är mitt "call". Måste bara börja inse det och börja läsa!
2010-07-30
 22:31:41

när ingen annan bryr sig, finns du där.

Tack för en alldeles perfekt kväll stumpan! :) vad skulle jag göra utan dig? Är så otroooooligt glad att du flyttar hem igen. Hör ni? Min pärla flyttar hem från storstan. Hem!

 


2010-07-30
 18:05:21

30 Juli

Fredag. Känns dock inte som det när det är jobbhelg. Tar en paus i jobbandet för att ta en slurk vin med min Sabina! :) Kalle Bah spelar i Finspång ikväll, men det kommer bli segt imorn på jobbet om jag går ut ikväll har jag en känsla av. Men en hemmakväll med Sabina är värt mycket mer än Kallekvist.
Ha en toppenkväll för det kommer jag ha! :D

2010-07-29
 17:45:46

29 Juli

Regnet öser ner. Men det gör ingenting när man ändå är på jobbet. Ska jobba häcken av mig i helgen nu. Gottar mig inne i värmen med lite skön musik! :)

2010-07-28
 09:08:35

28 Juli

Igår efter jobbet åkte jag till Sanna för att fika med henne och Sabbulus :) Kladdkaka, mäktig som bara den. Härligt, det lägger sig som bomull :D Idag blir det bara att sitta ner hemma och plugga, det är ett måste. Prio ett.

2010-07-26
 21:03:06

26 Juli

hm, sprang in på bankkontot igår, 21kr :O vad hände där? brukar aldrig komma ner tillbottenskrapet sådär. Så idag var det riktigt skönt att få lite lön att gotta sig i. Åkte in med Sanna till stan och shoppade lite. Det blev inte mycket, utan precis lagom för en gångs skull. Och, viktigast av allt, inga skor! Helt otroligt! Det blev tre linnen, tre par leggins, fem par strumpor, och lite smycken :D

2010-07-24
 19:33:26

24 Juli

ta tid att stanna upp ibland, du kanske tappar något på vägen - mig!
vem uppfann uppmuntran? och var är den när den behövs som mest?

2010-07-23
 15:42:45

23 Juli

nu är helgen här och fort går det. skulle behöva stanna tiden för en stund. hinna med allt det nödvändiga, som att plugga, handla, gå till banken, betala räkningar. allt det där tråkiga som tar så mycket tid. som förstör den lilla gnutta fritid man har efter jobbet. var tog livet vägen?

Johan åkte precis iväg med sin bror in till stan, det är spelhelg för hans del. Tid för mig att plugga sa han, men var ska jag hitta den motivationen? Hans pepp blir tyvärr tvärtom, det blir tjat istället. Och trotsig som jag är så struntar jag självklart i att plugga, dock är det ju bara jag som drabbas i slutändan i alla fall. SKÄRPNING! Ska trycka ner näsan i böckerna nu. Sen ska jag fixa ihop en belöning åt mig själv för att jag varit duktig :D

Behöver verkligen ta lite nya kort på mig och Johan.
Vad kan denna bilden vara? 6år? Dags för uppdatering :P
2010-07-21
 23:18:16

21 Juli

Tanken var att jag skulle börja tentaplugga igår. Dagen slutade dock hundra gånger bättre. Satt och snackade skit med Sanna en stund, allt mellan himmel och jord. Det blir för sällan, vi har för mycket att prata om. Det måste bli en gron runt snart! Åkte sen vidare till Sabina, där jag också spenderade några timmar. Så skönt att få prata av sig och bara umgås helt enkelt. Ni är lika underbara tillsammans som var för sig, glad att jag har er tjejer! <3

Idag har jag jobbat, precis hela dagen. 14,5 timmar för att vara exakt. Så nu är jag måttligt trött. Det är dock väldigt fint på jobbet, ute i skogarna. Har åkt sammanlagt 20 mil idag, så det är lite jag hinner med att se. Här är en av alla sjöar som vi har uppe på jobbet! :D Ingen betong här inte ;)

Sommar! :)

2010-07-19
 12:39:54

19 Juli

Ny vecka. Nya tag. Måste se till att hitta lite självdiciplin och börja läsa snart. Det är bara fyra veckor kvar till tentan. Ska försöka varva jobb och studier. Vänner och familj är självklart en prioritet det med. För mig är det det i alla fall, även om vissa prioriterar annorlunda! :/
2010-07-18
 18:51:05

18 Juli

Jobbade 7-11 idag. Totalt meningslöst. Förutom att man kommer upp på morgonen, men sen då? Har jag åkt till jobbet kan jag ju lika gärna jobba kvar till typ fyra. Vid elva har man ju precis kommit igång. Dock fått mycket gjort hemma. Rensat bland papper och haft mig :) Skönt som tusan!

Var hemma hos detta kex och grillade nu på eftermiddagen, trevlans :) Vill verkligen inte att sommaren ska ta slut. Känns som om jag förlorat kampen. Malin vs Uppsala, 0-1! Damn!













2010-07-17
 22:43:54

17 Juli

2010-07-17
 00:33:32

16 Juli

Matte&Therese har precis åkt hem. Haft en riktigt riktigt trevlig dag med sol,mat&bad :) En toppen - semesterdag! :D Det kan ju inte bli bättre. Haft en toppenvecka till och med. Tack älskling för att du gjort den möjlig!

Imorgon är det dags att jobba igen, lördag och söndag. Söndagen består av sol, bad och grill med mina kära vänner! åå, vad livet är underbart just nu. Som Sabina sa, sommaren i Finspång är inte så dum trots allt :)
2010-07-15
 22:27:07

15 Juli

Precis kommit hem från en dag i Vimmerby! Johan och jag åkte ner för att träffa dessa två puddingar. Åkte till sjön för att ligga och jäsa lite, men inte fan gick det. Solhelvetet gick i moln och vi fick åka hem igen. Men ett dopp blev det i alla fall :) Vi hann med att gå en sväng på centrum och sen blev det beachvolleyboll, riktigt roligt! Eller hur Linda? ;) Vi blev även serverade riktigt god mat. Det här måste vi defenitivt göra om Linda. Det får inte dröja länge innan vi ses igen..

Nu är jag hur trött som helst, så det ska bli skönt att spendera morgondagen hemma i Finspång. Vi har haft en toppenvecka men nu ska det bli skönt att bara vara hemma. Matte och Therese kommer hit och vi ska glassa nere vid sjön hela dagen. Så håller tummarna för fint väder :)

Mats&Linda! :)
2010-07-14
 22:18:33

14 Juli

Kolmårdens djurpark! Insåg imorse att det inte tog mer än 30min att åka dit. Och jag har inte varit där på 12år ? Hur kommer det sig egentligen? Man glömmer verkligen bort det som ligger "för nära". Det var i alla fall ett nöje att åka dit. Riktigt fina djur och mysigt att ströva runt. Synd att det var så varmt bara, många djur som drogs sig tillbaka. Men jag klandrar dem inte..

Det var tur att Johan hade keps på sig, så att jag inte fick med mig fel hem ;)

 

Vi kom hem ganska skapligt. Så vi sprang bara upp i lägenheten och hämtade badkläderna och åkte ut till Skiren och satte oss och käkade. Johan hoppade i plurret, medans jag somnade på klipporna. Hur skönt var inte det? Sedan blev det en långpromenad med Sanna och Sabina i skogen. 6km, det kommer kännas att jag lever imorgon i alla fall. Då bär det av till Vimmerby, och Lindus! :D
2010-07-13
 20:56:46

13 Juli

Söderköping stog på schemat idag! :) Det blev en Bluberry hill för mig, sjukt god! :D Åt upp hela faktiskt. Men det resulterade också i en mycket mätt mage. Matte och Therese orkade inte gå upp för ramunderberget i värmen så vi åkte till Ågelsjön istället och tog oss ett dopp. Riktigt riktigt skönt att få svalka av sig :)

Efter doppet drog Johan och jag hem för en husvisning. Inte nöjd med den heller tyvärr :/ Fan, vi kommer aldrig få flytta. Men det gäller väl att ha is i magen som alla säger..

Sabina kom hit och grillade senare på kvällen. Hur gott som helst. Sen åkte vi ut till Skiren för att svalka av oss. Vi behövde i alla fall inte åka långt för att bli blöta. Regnet stod som spön i backen, fan vad gött. Äntligen! Så jag sprang näck på badplatsen och njöt av regnet! Underbart!

 

Kom förresten in på lärarlinjen i Linköping om jag inte nämt det innan. Hamnade även på reserv 38 på SSK i Norrköping. En ganska god chans enligt Sanna. Så vi får väl hoppas nu om min dispensansökan inte går igenom att få fortsätta på Biomedicinsk analytikerprogrammet. Det är jobbigt det där med utbildningar.

 

Imorgon är det dags för Kolmården! :)

2010-07-12
 22:08:55

12 Juli

Ändrade planer. Linda ringde och meddelade att regnet öste ner i Vimmerby. Inte så roligt kanske :/ Så vi åkte ut till skärgården i Arkösund istället. Andra hållet, bort från regnet. Trodde vi. Liiiite jobbigt var det när himlen öppnade sig och regnet började ösa ner när vi bara hade någon kilometer kvar. Helvete. Så det var bara att åka tillbaka de åtta mil vi just åkt.

Dagens resa slutade i Skiren. Kanske inget roligt äventyr. Men det är underbart för det :) Och det var väl klart att solen strålade så fort vi åkt en bit hemåt..

Hann på grund av alla bravader hem till handbollsträningen i alla fall. Sjukt jobbigt att träna i denna värme. Sabina och jag fick spontant cykla till Bönnern och slänga oss i vattnet efter träningen. Det var fruktansvärt avsvalkande. Skönt så in i norden. Imorgon blir det en kortis. Söderköping!

2010-07-11
 20:37:32

11 Juli

Riktigt varm dag! Åkte ner till Vadstena igår för att fira min och mormors födelsedag. Riktigt trevligt. På hemvägen stannade vi i Mjölby och käkade lite mat ihop med Ina och hennes kille :) Vi ses alldeles för sällan Ina!

Imorgon ska vi ner till Vimmerby för att hälsa på Linda! Sol och bad mina vänner, det är livet på en pinne :)

2010-07-09
 17:10:53

9 Juli

Semester! :) Börjar med en tripp till Vadstena för att hälsa på familjen över helgen. Det var ett tag sen nu så det är dags, skönt att komma hem ett tag :)
2010-07-08
 14:06:07

8 Juli

Hipp hipp hurra! Idag är det min dag :D
(Inte för att jag ser så lycklig ut på bilden, höhö, men den får duga)

2010-07-07
 00:05:15

7 Juli

Nyss hemkommen från en shoppingsrunda inne i stan. Är dock väldigt besviken. Hittade inte mycket. Mina jeansshorts som jag vill ha fanns definitivt inte. Slut överallt :( Men lyckades hitta bikini i alla fall, en underdel och tre överdelar. Shortsen får jag väl uppfinna själv, går ju alltid att klippa av ett par gamla brallor. Ikväll blir det mys. Orkar inte så mycket annat. Jobb imorgon. Men nu är det bara två dagar tills det är dags för semester en vecka! :)






Tisdagskvällen avslutades med kex och vin. Och självklart otroligt trevligt sällskap av Sanna och Sabina. Sanna stannade dock inte så länge, men kul att du kunde komma en stund i alla fall :) Bror min hoppade in på besök också bara sådär. Hade vägarna förbi Finspång och ville låna duschen. Johan och jag käkade tacos.. nu är magen mer än full, på alla sätt och vis! :D

Sabina och jag i våra nya fina sommarklänningar! :)

 

Johan med pyret på huvudet! Mina sötkorvar!

 

Tack för en trevlig kväll damen! Upprepning krävs!

2010-07-06
 13:33:14

6 Juli

Handbollen startade igång igår. Beachhandboll ska tilläggas, det är asjobbigt att pulsa fram i sanden. Men sjukt roligt :) Här är det gamla kortet från i höstas, där jag var svarthårig. Skönt att man smälter in i mängden nu då ;)



Idag ska Johan och jag in till stan och storhandla. Bäst att passa på när vädret är som det är. Inte kul att gå och handla när det är 32+ ute. Imorgon samma sak, fast då klädshopping med Johan, Sabina och Sanna. Lite roligare än att handla mat måste jag ju erkänna. Dock brukar det bli lite dyrare ;) Men nu ska jag bara ha en deo, ett par jeansshorts och två bikinis. Fast vi vet ju alla att man alltid kommer hem med mer!
2010-07-05
 14:50:21

5 Juli

Härliga sommar! Inte ska vi klaga på värmen, njut istället! ;)
Jobbat sen i torsdags. Ska bli skönt med två dagar ledigt nu. Så nu tar jag officiellt helg. Gött. Tänkte börja med att hoppa ner i sanden för årets första beachhandbollsträning ikväll! :) Skönt att sätta igång och röra lite på fläsket. Men först en originell fika hos Sanna. Ett måste innan träningen!
Igår var vi uppe på O´learys och bowlade. Uppenbarligen så var det bara vi som kände för att bowla en söndag. Liiite pinsamt var det att gå in på ett tomt O´learys, hehe. Inte var det roligt heller. Fan vad jag suger på bowling. Hoppas att handbollen går bättre :)
2010-07-03
 00:15:11

2 Juli

Precis hemkommen från bio - Eclipse - med Sabina och Johan! Lovely. Förstår dock inte problemet med Edward vs Jacob, när det är Jasper som är den riktiga hetingen! Riktigt bra film i alla fall. Den får åtminstone fyra poäng av fem. Självklart går den inte att jämföra med boken, men helt klart sevärd. Riktigt hög mysfaktor med bio :) Något som bör göras oftare..

Jackson Rathbone - min nya kärlek! :)

 

Imorgon bär det av mot Skiren, där vi även varit idag. Ritkigt skönt i vattnet, och imorgon ska det ju bli rekordvärme. Årets varmaste dag. Den kan ju inte spenderas inomhus. Ska dock jobba på kvällen, men ska upp skapligt så att jag hinner njuta ordentligt av värmen! :)
2010-07-01
 12:59:18

1 Juli

Var med Sabina nere vid sjön igår, underbart! Finns det något bättre än att ligga och sola på en klippa med fötterna i vattnet? Det kallas semester! Man behöver inte åka långt för att få koppla av, Fimpan räcker gott och väl :) Det måste vara vännerna som gör det.

Det är idag visningen är. Klockan fem. Håll tummarna. Jag har nästan inte sovit någonting, sjukt nervös! Men det går bra hoppas jag. Sabina och jag var och tittade på kåken igår och man kan inte bli annat än kär <3